Otkriveno kako je ugušena Ivana (26) sa Zvezdare? Ubica zaključao vrata sa spoljne strane, pa pobegao - novi detalji gnusnog zločina

31.12.2022

09:26

0

Autor: 24sedam

Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je juče istragu protiv NN lica

Otkriveno kako je ugušena Ivana (26) sa Zvezdare? Ubica zaključao vrata sa spoljne strane, pa pobegao - novi detalji gnusnog zločina
Copyright Facebook

Prema najnovijim informacijama o ubistvu Ivane K. (26), čije telo je pronađeno u stanu na Zvezdari, devojka je najverovatnije ugušena platnom ili jastukom.

Ubica je nakon ubistva vrata stana zaključao sa spoljne strane i pobegao, piše Blic.

Inače, Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je juče istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane Krivokapić.

Beživotno telo Ivane Krivokapić, da podsetimo, pronađeno je u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Nije se javljala porodici na telefon dva dana, nakon čega su je njena braća pronašla.

Ugledali su sestru kako nepomično leži na krevetu kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, potom su pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.

Više javno tužilaštvo u Beogradu juče se oglasilo i saopštenjem.

- Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K.  čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem- kažu u Tužilaštvu.

Printscreen/Facebook/I.K.
 

Zgrada u kojoj je Ivana pronađena nema video-nadzor, ali okolni objekti imaju i skinute su sve nadzorne kamere koje će pokazati da li i ko je dolazio kod nje u stan.

Osim podliva po vratu imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci, kao i povrede podlaktice. Takođe devojci su bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je bilo u lošem stanju.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik.

Komšije su za medije ispričale da je Ivana išla u gimnaziju Žarko Zrenjanin u Vrbasu, nakon čega je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Takođe, komšije kažu da je u oktobru tražila stan u Beogradu, te da se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari. Opisuju je kao devojku koja je bila za primer, uzoran đak i student.

Telefon na veštačenju

Ivanin telefon, kako je rekao sagovornik iz istrage ovog slučaja, poslat je na veštačenje.

- Osim što se pregledaju snimci sa nadzornih kamera kako bi se utvrdilo da li ko je bio kod nje stanu, njen telefon je na veštačenju i on će pokazati sa kim je bila u kontaktu i koje vrste

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike