Mile u zatvoru ranije pokušao da se ubije kašikom: Pronašli ga jutros u lokvi krvi, konstatovali smrt na licu mesta

14.12.2022

12:45

0

Njegov brat Laza kaže da je bilo samo pitanje dana kada će Maksimović presuditi sebi

Mile u zatvoru ranije pokušao da se ubije kašikom: Pronašli ga jutros u lokvi krvi, konstatovali smrt na licu mesta
Mile Maksimović - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Facebook

Mile Maksimović, ubica koji je jutros nađen mrtav u novosadskom zatvoru na Klisi, već je dva puta pokušao da se ubije!

On je, kako se sumnja, pre jednog dana u zatvoru izvršio samoubistvo tako što je sebi prerezao žiletom vrat. Digao je ruku na sebe oko dva sata iza ponoći, kada su ostali zatvorenici spavali. Nađen je u lokvi krvi, nakon čega je alarmirana lekarska ekipa koja je samo mogla da konstatuje smrt.

Mile Maksimović je letos takođe pokušao da se ubije, i to nakon što je u porodičnoj kući u Futogu ubio svoju suprugu Ivanu Radulov. Nesrećnoj ženi je posle svađe zario nož u srce, grudi i bradu. Izdahnula je na licu mesta, a kada je stigla policijska patrola, u kući je zatekla Maksimovića koji je još u ruci držao krvavi nož. Kad su mu rekli da baci oružje, on je pred njima jednim potezom sebi pokušao da prereže vrat.

Nakon toga bio je smešten u bolnicu, odakle je, nakon oporavka, prebačen u zatvor na Klisi, gde je još jednom pokušao da se ubije, i to kašikom. Najverovatnije ju je progutao, ali ne isključuje se ni mogućnost da je pokušao da se samopovredi escajgom.

Ovo je za 24sedam potvrdio i Miletov brat Laza, koga smo zatekli pred kućom u kojoj je Maksimović letos počinio strašan zločin.

Čudno potresen, Laza kaže da je bilo samo pitanje dana kada će njegov brat presuditi sebi.

- On je to naumio i niko nije mogao od toga da ga odgovori. Ko jednom pokuša sebi da oduzme život, taj će pokušavati sve dok ne uspe - kaže Laza, i dodaje da je njegov brat zapao u teško stanje zbog bračnih problema sa pokojnom Ivanom.

Kako navodi, svi su mu govorili da se razvede ako sa ženom ne može da nađe zajednički jezik.

- Hiljadu puta sam mu rekao da prekine taj brak, koji i nije bio kako treba. Nekoliko puta su se razilazili i sastavljali, onda opet svađe, problemi... - priča Maksimović, dodajući da je kap prelila času zbog para, i to zbog potrošenih 20.000 evra, a Mile je smatrao da ih je Ivana suludo proćerdala.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike