Mile koji je izbo nasmrt suprugu Ivanu u Futogu ubio se u zatvoru: Presudio sebi žiletom!

14.12.2022

07:39

0

Autor: 24sedam

On se ubio žiletom, a telo su najverovatnije pronašli stražari

Mile koji je izbo nasmrt suprugu Ivanu u Futogu ubio se u zatvoru: Presudio sebi žiletom!
Mile Maksimović - Copyright Printscreen Facebook

Mile Maksimović, koji je u junu ove godine nožem ubio suprugu Ivanu R. u porodičnoj kući u Ulici cara Lazara u Futogu, izvršio je samoubistvo u zatvoru na Klisi u Novom Sadu.

On se ubio žiletom noćas oko dva sata u kupatilu sobe, dok su drugi zatvorenici spavali, a telo su najverovatnije pronašli stražari, piše Telegraf.rs

Zatvorenik je naneo sebi povrede brijačem po vratu i nadlakticama, a Hitna pomoć je odmah reagovala.

O ovom slučaju odmah je obavešten sud, policija i tužilaštov, a njegovo telo je upućeno na obdukciju.

Mile je i odmah nakon ubistva supruge pokušao da se ubije tako što je sebi prerezao vrat, a od tih povreda se oporavio, nakon čega je prebačen u zatvor na Klisi, gde je čekao kaznu za svirepo ubistvo.

Printscreen Facebook
Ubijena Ivana R.

Podsetimo, očevici su nakon zločina ispričali da su se iz kuće čule psovke i vika, ali da niko nije verovao da će se sve završiti tragično. U trenutku napada u kući se navodno nalazila i njihova ćerka, koja je uspela da pobegne.

- Njih dvoje su se tog dana svađali stalno. On je nju napadao za neke pare koje joj je dao, a ona je sa tim parama sređivala kuću. Bukvalno sve je uradila i sinu na spratu i njima. On je bio ubeđen da je ostalo još i tražio joj da mu vrati - ispričao je medijima jedan od meštana Futoga, blizak porodici.

Svađa je bila toliko burna da je i policija dolazila tog dana, ali kada su oni došli, bračni par se smirio.

- Uveče, opet su nastavili. Ona je jadna popila neki sedativ da se smiri, koliko je muštrao tog dana. Kako sam čuo, njihov sin mu je rekao da se smiri i otišao u grad, a njegova supruga je ostala sa njom. Ivani nije bilo dobro, te je izašla u dvorište zbog vazduha, i Mile je iskoristio taj momenat da je nožem izbode do smrti. Kada je stigla policija, on je pred njima pokušao sebi da oduzme život - dodao je meštanin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike