"Nije mi otac, on mi više nije ništa": Sin Ivane iz Futoga slomljen zbog smrti majke kojoj je presudio suprug!

23.07.2022

15:44

0

"Nije ovo svadba, nego tuga"

"Nije mi otac, on mi više nije ništa": Sin Ivane iz Futoga slomljen zbog smrti majke kojoj je presudio suprug!
Mile Maksimović - Copyright Printscreen Facebook

Mile M. (53) osumnjičen je da je sinoć oko 22 sata nožem ubio svoju suprugu Ivanu R. (50) iz Futoga. On je nakon što je ubio ženu, pokušao da sebi da prereže grkljan.

- Njih dvoje su se tog dana svađali stalno. On je nju napadao za neke pare, koje joj je dao, a ona je sa tim parama sređivala kuću. Bukvalno sve je uradila i sinu na spratu i njima. On je bio ubeđen da je ostalo još i tražio joj da mu vrati - kaže jedan od meštana Futoga, blizak porodici.

Svađa je bila toliko burna, da je i policija dolazila tog dana, ali kada su oni došli, bračni par se smirio.

- Uveče opet su nastavili. Ona je jadna popila neki sedativ da se smiri, koliko je muštrao tog dana. Kako sam čuo njihov sin mu je rekao da se smiri i otišao u grad, a njegova supruga je ostala sa njom. Ivani nije bilo dobro, te je izašla u dvorište zbog vazduha i Mile je iskoristio taj momenat da je nožem izbode do smrti. Kada je stigla policija, on je pred njima pokušao sebi da oduzme život - dodaje meštanin.

Ogorčen je i ljut Ivanin sin, koji je kratko rekao da mu Mile više nije otac.

- Nemam šta da pričam. Nije ovo svadba, nego tuga. A Mileta više ne mogu nazvati ocem. On mi više nije ništa. Ubio mi je majku -rekao je.

U dvorištu je bila i Ivanina majka Stojanka koja nije prestajala da plače i nabraja.

- Da hoće da jave da je on umro. Molim boga. Pre pola godine sam sahranila jednu ćerku, sada drugu. Kako ovo da izdržim - nabrajala je neutešna majka.

Printscreen Facebook
 

Podsetimo, osumnjičeni Mile je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, sa povredama u predelu vrata. Nakon sprovedene dijagnostike i operativnog zbrinjavanja, on je stabilnog opšteg stanja smešten na Odeljenje poluintenzivne nege Urgentnog centra, radi nastavka lečenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike