"Ubio sam Dražena, dužan mi je pare": Detalji jučerašnje likvidacije u Ugrinovcima!

08.12.2022

11:10

0

Autor: 24sedam

B. T. je odrastao u hraniteljskoj porodici u Mokrinu, a sa Delevićem se poslednjih meseci bavio prevozom migranata

"Ubio sam Dražena, dužan mi je pare": Detalji jučerašnje likvidacije u Ugrinovcima!
Osumnjičeni za ubistvo u Ugrinovcima Bojan T. - Copyright Facebook

B. T. zvani Kikinda koji je osumnjičen da je juče popodne u Ugrinovcima ubio Dražena Delevića (33) iz Crne Gore, ubrzo posle zločina je uhapšen u Dobanovcima, nakon što je pozvao policiju i rekao šta je učinio.

- Ubio sam Crnogorca po imenu Dražen koji mi je dužan pare, nalazim se u Dobanovcima,dođite, rekao je policajcima osumnjičeni, kome su, odmah nakon hapšenja, urađene analize kako i se utvrdilo da li je bio pod dejstvom droge u trenutku ubistva.

Dražen Delević likvidiran je u automobilu BMW X6, a telo je pronađeno na zadnjem sedištu, sa prostrelnom ranom. Žitelji ulice 22. oktobra u Ugrinovcima, u kojoj se dogodilo ubistvo, navode da da ubijenog nikad nisu videli.

Kako se saznaje, osumnjičeni B. T. rodom je iz Mokrina kod Kikinde, a odrastao je u hraniteljskoj porodici. U Ugrinovcima je iznajmljivao stan od čoveka ispred čije je kući i ubio Delevića.

Printscreen/Facebook
Ubijeni Dražen Delević

U poslednja tri meseca, navode komšije, počeo je čudno da se ponaša, kada je počeo sa Draženom da prevozi migrante, a navodno je je sukob izbio jer je jedan od njih hteo da izađe iz tog unosnog posla.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike