Ovo je trudnica (35) koju je muž ubio u Prištini: Ispalio tri hica u nju, pa se dao u beg - oglasila se i porodica nesrećne žene (FOTO)

01.12.2022

16:12

0

Autor: 24sedam

Sestra žrtve tvrdi da je Himide trpela porodično nasilje

Ovo je trudnica (35) koju je muž ubio u Prištini: Ispalio tri hica u nju, pa se dao u beg - oglasila se i porodica nesrećne žene (FOTO)
Himide Magaši - Copyright Printscreen/Facebook

Sinoć se u dvorištu Ginekološke klinike kliničko-bolničkog centra u Prištini dogodio strašan zločin, kada je ubijena trudnica Himide Magaši u devetom mesecu trudnoće.

Za ubistvo je osumnjičen njen muž Sokol Halili (31) koji je ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike. Mediji prenose da joj je prvi metak ispalio sa leđa dok je druga dva ispalio dok je ležala.

Nakon pucnjave, dao se u beg, a policija sumnja da je odmah pobegao sa KiM i da sve ukazuje da je ubistvo dugo planirao.

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri meseca nakon čega su se zbog nesuglasica razdvojili. Tridesetpetogodišnja Himide živela je u kući svojih roditelja u Lupljanju, gde će biti i sahranjena.

Ubijena trudnica imala je nalog za zaštitu Osnovnog suda u Uroševcu koji je zabranio osumnjičenom da prllazi žrtvi.

- Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori - rekla je sestra Himide Magaši, tvrdeći da je njena sestra trpela porodično nasilje i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htela da ode kod sestara.

- Ispalio je jedan hitac u nju s leđa koji ju je oborio, a zatim je ponovo pucao i ubio je. Moja sestra je danas trebalo da se porodi, rekla je sestra ubijene žene.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike