Detalji ubistva u Prištini: Trudnu suprugu ubio ispred porodilišta - prvo pucao jednom, a kad je pala, ispalio je još nekoliko hitaca u nju!

30.11.2022

21:29

0

Žrtva je imala 35 godina

Detalji ubistva u Prištini: Trudnu suprugu ubio ispred porodilišta - prvo pucao jednom, a kad je pala, ispalio je još nekoliko hitaca u nju!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

U dvorištu Ginekološke klinike Kliničko-bolničkog centra u Prištini večeras je pronađeno beživotno telo 35-godišnje trudnice, koja je ubijena iz vatrenog oružja.

Naime, prištinski mediji navode da je ubijena žena ležala na Ginekološkoj klinici i čekala da se porodi.

Žena je inače bila u 41. nedelji trudnoće. Ona je izašla u dvorište bolnice da nešto kupi, a u nju je pucao muškarac koji je sedeo ispred porodilišta.

- Osumnjičeni je prvo pucao u žrtvu jednom, a nakon što je pala, nastavio je da ispaljuje nekoliko hitaca u nju - rekao je izvor za prištinsku Kohu.

- U Univerzitetsko-kliničkom centru Kosova potvrđuju da je večeras oko 18 časova u dvorištu došlo do smrtnog slučaja. Policijski organi su odmah izašli na lice mesta, a prve sumnje iz policije su da se radi o ubistvu. Policija je u koordinaciji sa državnim tužiocem pokrenula uviđaj i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji, u cilju potpunog rasvetljavanja incidenta. Ostale detalje daće nadležni organi koji sprovode istrage - saopštio je Klinički centar Kosova na Fejsbuku.

Portparolka kosovske policije Flora Ahmeti rekla je za Kohu da je žrtva imala 35 godina.

- Oko 18 časova dobili smo informaciju o mrtvom telu u dvorištu Kliničkog centra u Prištini. Policija je odmah izašla na lice mesta, kao i lekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina. Na osnovu prvih informacija, reč je o ubistvu - navode iz policije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike