Zoran zbog kog je majka krvnički pretukla devojčicu je babin partner? Isplivavaju detalji strašnog nasilja u Grockoj FOTO/VIDEO

27.10.2022

10:52

1

Autor: 24sedam

Majka devojčicu, koja se guši u suzama, optužuje jer je zbog nje Zoran u zatvoru

Zoran zbog kog je majka krvnički pretukla devojčicu je babin partner? Isplivavaju detalji strašnog nasilja u Grockoj FOTO/VIDEO
Slavica Đilas - Copyright Foto: 24sedam

Javnost u Srbiji šokirao je snimak majke koja krvnički udara po glavi i psihički zlostavlja svoju troipogodišnju ćerkicu. Dok bije devojčicu, koja više nema snage ni da plače, majka sve vreme govori da je "ona kriva što je Zoran u zatvoru", a sada se otkriva kakve veze izvesni Zoran ima sa celim ovim slučajem.

Na sminku koji se sinoć pojavio i zapalio društvene mreže, vidi se majka Slavica Đilas (27) iz Begaljice (deo Grocke) kako bezočno šamara devojčicu i sve vreme joj govori: "Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana".

U jednom trenutku majka devojčicu, koja se guši u suzama, baca na pod i nastavlja sa pretnjama: "Još nisam završila, dođi ovamo, nisam završila, nemoj da te jurim. Ako ti dođem gotova si".

Tužilaštvo radi na utvrđivanju Zoranovog identiteta i kakve veze on ima sa ovom porodicom. Sve to radi se pod nadzorom koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Takođe, Tužilaštvo utvrđuje i ko ja snimio užasnu scenu premlaćivanja deteta.

Prema nezvaničnim saznanjima, Zoran, koga Slavica sve vreme pominje dok bije nesrećno dete, partner je njene majke Lidije Đilas.

On se, kao nam je ispričao Prvoslav Pajić (68), Slavičin muž, nalazi u zatvoru u Somboru, a tamo je zato što ga je prijavila upravo Slavica i to za fizičko nasilje nad njom i njenom troipogodišnjom devojčicom. Navodno ih on tukao dok su boravile tamo.

Pajić smatra da je Slavičina majka Lidijia Đilas htela da se osveti svojoj ćerki za tu prijavu policiji, pa je snimila mobilnim telefonom kako Slavica tuče svoju ćerkicu!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike