24sedam u Grockoj, u kući nezapamćenog nasilja majke nad detetom: "Tukla je dete i ranije", kažu komšije (FOTO/VIDEO)

27.10.2022

09:59

0

Komšije kažu da je Zoran, koga majka pominje na snimku dok bije dete, dolazio u njihovu kuću i svađao se sa ocem devojčice

24sedam u Grockoj, u kući nezapamćenog nasilja majke nad detetom: "Tukla je dete i ranije", kažu komšije (FOTO/VIDEO)
Begaljica nasilje nad detetom kuća (6) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Policija je privela baku koja je snimila i objavila stravičan snimak iz Grocke, na kojem se vidi kako majka krvnički tuče svoju ćerku staru tri godine, a za odbeglom majkom Slavicom Đ. i dalje se traga. Ona se dala u beg nakon što je sinoć policija zakucala na njihova vrata i odvela prebijenu devojčicu i njenog brata.

Ekipa 24sedam na mestu gde je nastao stravični snimak koji je zgrozio Srbiju, u kući Begaljici u Ulici Lole Ribara, nije zatekla ni oca devojčice koji je ranije izjavio da nije znao da njegova žena zlostavlja dete.

Komšije su čule šta se desilo i za 24 sedam kažu da se ova porodica pre nekoliko meseci doselila u Begaljicu iz Grocke. U kući u kojoj žive su podstanari.

Neki od njih navode da se tako prema detetu ponašala i dok su živeli u Grockoj.

Prema njihovim rečima, reč je o korisnicima socijalne pomoći, u kući su zajedno živeli Slavica, koja ima oko 30-ak godina, njen muž koji ima 60 godina, devojčica stara tri godine, njen brat od šest godina i Slavičina majka.

Komšije kažu da su i sami zaticali Slavicu kako vrišti na dete i psuje je.

- Negde od oko 13 pa od 17 svakog dana bi devojčica vrištala. Satima. Majka čak i izađe ispred kuće, a devojčica dođe za njom i plače, kao da ne želi majka nešto da joj da, ponaša se kao da nije njeno dete. Koliko puta sam video da devojčicu otac uzme i iznese u rukama iz kuće, a ono virišti.

On neopisivo voli svoju ćerku i to se vidi, ubio bi za nju. Išao je ujutru da prodaje u Grockoj odeću, koju su dobijali. Oprali bi je, pa prodavali. Uvek kada bi zaradio neki dinar, odveo bi je do prodavnice, pa ih vidim nosi dve pune kese, kupi joj i slatkiše...kaže komšija ove porodice za 24 sedam.

Navodi da je ocu devojčice pozajmljivao novac i da mu je ovaj uvek, kada bi zaradio ili primio pomoć, vratio.

U snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, žena pominje ime Zorana, i krivi dete zašto je on u zatvoru.

Komšije kažu da je u pitanju čovek koji je dolazio kod njih u posetu.

- Zoran se čak jednom, kada je došao kod njih, sukobio sa ocem devojčice i čak su se po ulici gađali kamenjem i psovali. Mislim da je možda čak između Zorana i majke devojčice bilo nečega - kaže komšija.

Meštani navode su već viđali policiju da je dolazila kod ove porodice.

Kažu da su i sinoć videli policiju.

-Sinoć, oko ponoći, videli smo policiju sa dvoje kola. Pričali su sa mužem, a njegova tašta ga je prekinula i rekla :“Ja ću vam reći istinu, moja ćerka je to uradila.. - kaže komšija i dodaje da su deca tada odvedena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike