Privedena baka devojčice koja je pretučena u Grockoj: Policija i dalje traga za majkom

27.10.2022

09:24

0

Radnici CZSR Grocka su preuzeli maloletnu decu, a Đilas L. je izjavila da je njena ćerka pobegla

Privedena baka devojčice koja je pretučena u Grockoj: Policija i dalje traga za majkom
Policija - ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Policijski službenici su došli do saznanja da se žena koja se sumnjiči da je brutalno pretukla devojčicu (3) u Grockoj S. Đilas (27) za kojom je potera i dalje u toku.

Kako se dalje navodi, na licu mesta zatekli su najverovatnije oca navedene dece Pajić Prvoslava (66) i baku Đilas Lidiju (49) sa maloletnom decom dečakom starim 15 meseci i devojčicom starom 3.5 godine. Radnici CZSR Grocka su preuzeli maloletnu decu, a Đilas Lidija je izjavila da je njena ćerka Slavica pobegla sa gore navedene adrese sinoć između 20.00 i 22.00 časova.

Zastrašujući snimak nasilja nad devojčicom osvanuo je na društvenim mrežama, nakon čega se oglasilo Tužilaštvo i saopštilo da je sazvalo vandredni sastanak u cillju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ovaj događaj i zastite maloletnog lica.

Na sastanku su utvrđeni identiteti svih učesnika, te su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noci, nakon cega su izmestena iz porodice u odgovarajucu ustanovu socijalne zastite, dok je za majkom raspisana potraga jer nije dostupna državnim organima.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike