Mika Aleksić opleo po glumici: "Ona je lenčuga", a zatim objasnio da joj je stavio ruke na stomak i leđa jer je bila pogrbljena (FOTO)

04.04.2022

10:26

0

Autor: 24sedam

Optuženi profesor glume na suđenje došao u pratnji advokata, supruge i bivšeg fudbalera Duleta Savića i novinarke Marine Rajević Savić

Mika Aleksić opleo po glumici: "Ona je lenčuga", a zatim objasnio da joj je stavio ruke na stomak i leđa jer je bila pogrbljena (FOTO)
mika_aleksic_04042022_024 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, održano je danas u Višem sudu u Beogradu.

U prvom delu suđenja Aleksić je govorio o delovima optužnice koji se tiču J. V. i M. Đ.

Za J. V. je rekao da je bila lenčuga, samoljubiva i da se ponašala starije nego što je bila.

- Nju je zanimalo samo da upiše glumu po svaku cenu, ekao je Aleksić.

Inače, devojka J. V. je govorila da ju je Aleksić pozivao u kancelariju gde ju je neprimereno dodirivao.

- Ona je rekla da je u kancelariji sela, a da sam je ja pitao "Ko ti je rekao da sedneš, sad ustani". To nije ništa neobično, jer ja nisam dozvoljavao privatnost i komotnost u studiju. Nisu kod kuće i nema razloga da sede pored mene. Pitao sam je "zašto stojiš tako pogrbljeno, a potom sam je stavio ruke na stomak i leđa, dodao je optuženi profesor glume.

Aleksić je na današnje ročište stigao zajedno sa svojim advokatima, suprugom i bivšim fudbalerom Dušanom Savićem, a ispred zgrade Palate pravde, kao i prethodni put, sačekali asu ga aktivisti sa transparentom na kom piše "verujemo Mileni Radulović".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike