Mika Aleksić sutra pred sudom: Govoriće o optužbama za silovanja!

27.12.2021

14:37

0

Vlasnik škole glume "Stvar srca" trebalo bi da iznese svoju odbranu

Mika Aleksić sutra pred sudom: Govoriće o optužbama za silovanja!
Mika Aleksić kombo - Copyright 24sedam/J.J.

Pred Višim sudom u Beogradu za sutra je zakazano ročište vlasniku škole glume "Stvar srca" Miki Aleksiću, na kom bi trebalo da iznese odbranu o krivici koja mu se stavlja na teret - silovanje i seksualno uznemiravanje više devojaka.

Podsetimo, do sada su održana dva pripremna ročišta, koja su bila zatvorena za javnost, a sutrašnje suđenje trebalo bi da bude javno.

Proitiv Aleksića je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja svojih učenica iz škole glume "Stvar srca".

Miroslav Aleksić, da podsetimo, bio je uhapšen 16. januara i u Centralnom zatvoru bio je do 10. septembra, kada je prebačen u kućni pritvor. Učitelja glume prva je prijavila mlada glumica Milena Radulović. Njoj se ubrzo pridružila i koleginica Iva Ilinčić, a potom su se policiji javile i druge devojke.

Aleksić je na saslušanju u tužilaštvu, prema nezvaničnim informacijama, negirao da je izvršio ova krivična dela, ali nije detaljno iznosio odbranu. Uhpšen je 16. januara iz koga je pušten u kućni i na suđenje će doći sa nanogicom. 

Optužen je za dva krivična dela silovanja u produženom trajanju, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji u produženom trajanju i četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike