Posle dovođenja nasmejanog koljača i Hitne pomoći na suđenje Belivuku, očekuje se još iznenađenja: Još jedan iz ekipe hoće da se nagodi?

05.09.2022

11:09

0

Spekuliše se da bi vlasnik kuće strave u Ritopeku mogao da dobije status okrivljenog svedoka

Posle dovođenja nasmejanog koljača i Hitne pomoći na suđenje Belivuku, očekuje se još iznenađenja: Još jedan iz ekipe hoće da se nagodi?
Klanica u Ritopeku - Copyright Foto: 24sedam/Printskrin

Današnje pripremno ročište kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, koje je počelo jutros u Specijalnom sudu, obeležilo je nekoliko dramatičnih trenutaka, od toga da u svojstvu svedoka saradnika doveden njihov dojučerašnji istaknuti član Srđan Lalić zvani nasmejani koljač, do toga da je jednom od krivljnih pozlilo, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć.

Belivuk i Srđan Lalić/Pink/Printscreen
 

Da će nastavak pripremnog ročišta, koje je zakazano i za naredna dva dana, biti puno iznenađenja i obrta, nagovestio je jedan od branilaca oštećenih, najavljujući mogućnost da će se još jedan od okrivljenih nagoditi sa tužilaštvom u zamenu za manju kaznu i status oktivljenog svedoka.

To bi, kako se za sad spekuliše, mogao biti Vlada Draganić, vlasnik kuće strave u Ritopeku, u kojoj je, prema optužnici, Belivukov klan dovodio otete žrtve i zverski ih ubijao u izolovanoj prostoriji, a zatim tela mleo u industrijskoj mašini za meso.

Klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića tereti se za sedam brutalnih ubistava.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike