Jezivi detalji ubistva u Beogradu: Radan optužen da je suprugu godinama zlostavljao, pa joj zadao 14 uboda nožem

03.08.2022

11:48

1

Autor: Mi. S.

Radan V. optužen da je 9. decembra prošle godine ubio suprugu S. V.

Jezivi detalji ubistva u Beogradu: Radan optužen da je suprugu godinama zlostavljao, pa joj zadao 14 uboda nožem
Foto: Printskrin facebook

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Radana V. (66) jer je pod uticajem alkohola 9. decembra 2021. godine ubio svoju suprugu S. V. koju je prethodno psihički zlostavljao.

Optužnicom, koja je potvrđena rešenjem Višeg suda u Beogradu, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da je Radan V. 9. decembra od 3 časa posle ponoći do 12.40 časova, najpre tukao i zlostavljao suprugu, sa kojom ima dva sina, a potom joj zadao 14 uboda nožem u telo.

Posle ubistva on je pokušao i sebi da presudi, presekavši nožem vene. Sumnja se da je pre ubistva svoju suprugu psihički zlostavljao, tako što joj je ograničavao i zabranjivao kretanje, uzimao joj zaradu i raspolagao njenim nasledstvom i novcem, koji je trošio na kocku i alkohol, zabranivao joj je doterivanje, izbacivao iz kuće zbog ljubomore, prisiljavao je da pije i u dužem vremenskom periodu je napadao da ga vara, zbog čega su se stalno svađali.

Prema potvrđenoj optužnici, četiri dana pre ubistva 5. decembra, okrivljeni je suprugu izbacio iz stana posle svađe, a ona je tri noći prespavala u stanu kod jednog od sinova.

Vratila se kući 8. decembra pošto je Radan V. sinu obećao da “neće više da je dira” i da će se pomiriti, ali ju je iste večeri ponovo napao da ga vara, tražeći joj da prizna, ali je oštećena poricala.

Tukao je pesnicama po glavi i licu, a potom joj stavio lepljivu traku preko usta da ne viče. Nožem joj je isekao svu garderobu koju je imala na sebi, nakon čega joj je zadao 14 uboda od kojih je žena preminula.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti