DNK analiza potvrdila: U štali porodične kuće u Velikim Trnjanima bio je zazidan Ivan Stojanović!

02.08.2022

10:42

0

Autor: 24sedam

Sumnja se da mu je nožem pre više od tri godine presudila supruga Biljana Stojanović (38)

DNK analiza potvrdila: U štali porodične kuće u Velikim Trnjanima bio je zazidan Ivan Stojanović!
Biljana S. Ivan S. - Copyright Printscreen/Facebook/B.S/I.S.

DNK-a analiza iz kostiju muškarca koji je 28. juna ove godine nađen zabetoniran u buretu u selu kod Leskovca potvrdila je da je reč o Ivanu Stojanoviću (40).

Sumnja se da mu je nožem pre više od tri godine presudila supruga Biljana Stojanović (38).

Prema našim inforomacijama, Ivanovo telo nalazi se u kapeli i uskoro će porodica moci da ga preuzme i sahrani.

Zločin je otkriven kada je Biljana Stojanović (38) iz sela Veliko Trnjanje kod Leskovca presudila je sebi vešanjem u pomoćnoj prostoriji, a na dan njene sahrane (28.juna) policija je našla telo muškarca u podrumu porodične kuće za koga se sumnja da je njen suprug Ivan.

Dosadašnja istraga utvrdila je da je u maju 2019. godine Ivanu presudila supruga Biljana koja ga je izbola nožem. Međutim, nije poznato da li joj je neko pomagao u zločinu.

Biljana je svojoj maćehi poverila da je u jaslama sakrila zlato, a ustvari, kako se sumnja, zabetonirala svog supruga Ivana još pre tri godine, niko nikada ne bi saznao kakva je stravična tajna skrivena u toj prostoriji.

Samo nekoliko sati nakon Biljanine sahrane ju je oplakalo celo selo kao mučenicu, majku troje dece koju je muž možda i zamenio u dalekoj Rusiji drugom ženom. Međutim, njena maćeha otkrila je porodici da je pokojnica u štali sakrila zlato koje joj je muž doneo iz inostranstva.

Navodno,  maćeha Stojanka joj je pomogla da zamešaju cement da bi se napravila ploča ispod koje bi što bolje sačuvale dragocenosti.

Razmišljajući o sudbini i budućnosti unučadi, Biljanina maćeha rekla je Ivanovom bratu, Nenadu Stojanoviću, da uzme malj i da razbije pregradni zid. Misleći da, ipak, nisu deca ostavljena na cedilu i da ih je majka obezbedila.

Međutim, posle samo nekoliko udaraca maljem u zid iza pukotine je Nenad naišao na hermetički zatvoreno bure. Ni tada niko nije slutio kakav će se stravičan prizor prikazati kad ga otvore.

Čim je Nenad otvorio poklopac, umesto zlata ugledao je ljudsku glavu u fazi raspadanja. A samo nekoliko dana kasnije, utvrdiće se da je to njegov brat za koga su svi verovali da je u inostranstvu i zarađuje novac za porodicu.

Od tog trena oplakivana Biljana, čije je telo pronađeno da leži na belom čaršafu samo koji metar dalje od pregradnog zida gde je godinama skrivala leš svog supruga,  postaje jedina osumnjičena za surovo ubistvo muža kome je presuđeno najverovatnije sekirom ili nožem.

Tek tada zločin u Velikim Trnjanima postaje jedna od najvećih misterija u kojoj je, po svemu sudeći, pokojnica imala saučesnika

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike