Tužna sudbina Biljane iz Velikog Trnjana koja je zabetonirala muža: Rodila je surogat majka, a živela u bedi posle smrti oca!

06.07.2022

18:45

1

Muž došao na godišnjicu smrti njenog oca, pa nestao

Tužna sudbina Biljane iz Velikog Trnjana koja je zabetonirala muža: Rodila je surogat majka, a živela u bedi posle smrti oca!
Leskovac Biljana S. Ivan S. - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Biljana Stojanović, koja je pošle nedelje pronađena mrtva u pomoćnom objektu porodične kuće, a za koju se sumnja da je u istoj toj prostoriji ubila i zabetonirala muža Ivana, živela je tužnu sudbinu, koja se tako tragično i završila.

U leskovačkom selu Veliko Trnjane, gde su pronađena tela supružnika, još ne mogu da veruju da je takav zločin počinjen u njihovom komšiluku. Biljanu znaju kao veselu, iako joj život nije baš ispisao bajku.

Prema rečima meštana ovog sela, Biljanin pokojni otac i njena maćeha silno su želeli dete i dugo su pokušavali da ga dobiju, ali nisu mogli. Zbog te nesreće, Biljanin otac je kao surogat majku našao ženu iz Leskovca, koja iz svog prvog braka ima dve ćerke i koja je pristala da rodi Biljanu i da je porodici Stojanović.

- Biljana je poznavala biološku majku, ali je Stojanka bila tu kao njena prava majka. Bili su u dobrim odnosima, ali nekako se uvek videlo da ne funkcionišu kao normalna porodica. Evo, sad Biljanino i Ivanovo najmlađe dete, sin, zbog cele ove situacije boravi kod te bake u Leskovcu - kaže meštanin za 24sedam.

Meštani ističu i da je Biljana bila mnogo vezana za oca i da se zato, kad su mu davali pomen, i Ivan vratio iz Rusije. Međutim, od tada ga više niko nije video tri godine.

- On je tada došao jer je bila godišnjica smrti njenog oca. Bio je kod mene i rekao da će biti tu neko vreme i da bi trebalo da najstarijoj ćerki kupe stan u Beogradu, da ode na studije, ali ga posle toga više niko nije video. Biljana je samo nastavila njegovu priču, da je morao da se vrati jer taj stan treba da se kupi, i zato niko od nas nije ništa posumnjao - kaže nam komšija Stojanovića.

Meštani govore da se Biljana sasvim normalno ponašala.

- Redovno je išla na veselja i proslave. Bila je nasmejana, igrala je, niko ne bi rekao da nešto krije, a kamoli ovo. Sve je tako smišljeno da ne znam da li bi iko to mogao da odgonetne - kaže naš sagovornik.

Uključena i treća osoba?

Policija u Leskovcu intenzivno radi na rasvetljavanju misterije u Velikom Trnjanu, a opravdano se sumnja da je u zločin uključena i treća osoba.

Biljana je, navodno, bila u ljubavnoj vezi sa muškarcem iz sela Čekmin koji joj je bio i kolega. Policija traga za njim, kako bi pokušala da sazna istinu i ispita da li joj je pomogao ili je, možda, nagovorio na ubistvo muža i zataškavanje zločina.

Prva informacija je da je poruku poslao Aleksandar Lazarević (28) iz mesta Slavujevac, koji je, takođe, bio sa Biljanom u ljubavnoj vezi. Ali on je na saslušanju u policiji sve demantovao i potvrdio da ubijenog Ivana nije poznavao i da nema veze sa zločinom. Priznao je samo vezu sa Biljanom. On je prošao i poligrafsko ispitivanje.

Policija je od Aleksandra pokušala i da iznudi priznanje primenom sile, ali on im je tada rekao: "Zakoljite me, ali ja ništa ne znam."

Podsetimo, Ivan Stojanović ubijen je hladnokrvno nožem ili sekirom, a njegovo telo pronađeno je tako što je Biljanina maćeha nakon njene sahrane otkrila porodici da je pokojnica u štali sakrila zlato koje joj je muž doneo iz inostranstva. Zamolila je Ivanovog brata Nenada da joj pomogne da do toga dođu, ali umesto zlata u buretu su pronašli Ivanov leš.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike