Biljana u nedrima krila najmračniju tajnu! Ključ koji je vodio do Ivanovog zabetoniranog tela pao u ruke trećoj osobi?

03.07.2022

11:52

0

Misterija u leskovačkom selu

Biljana u nedrima krila najmračniju tajnu! Ključ koji je vodio do Ivanovog zabetoniranog tela pao u ruke trećoj osobi?
Leskovac ubistvo 1 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Biljana Stojanović, koja je pronađena mrtva od posledica trovanja u svojoj štali u selu Veliko Trnjane, u nedrima je čuvala ključ koji je otvara katanac i vrata od prostorije u kojoj je u buretu bilo zabetonirano telo njenog supruga Ivana. Kako su za 24sedam ispričali prijatelji ovo dvoje supružnika, Biljana se godinama nije odvajala od ključa koji je nosila oko vrata. Niko nije ni slutio šta on otvara.

Prema rečima porodičnih prijatelja, Biljana je bila hladna, ali vesela. Družila se, išla na proslave i kad je neko pitao za Ivana objašnjavala je sve do detalja. Njeno ponašanje nije probudilo nikakvu sumnju među njihovim prijateljima i porodicom. Ali Biljana je, po svemu sudeći, dobro znala zašto ključ čuva oko vrata.

Međutim, meštani Velikog Trnjana kažu da je prstorija, u kojoj je Biljana na čaršafu i jastuku pronađena mrtva nekoliko metara od leša muža Ivana, bila zatvorena katancem sa spoljne strane i da to ukacuje na čin jenicu da je u užasan zločin umešana i treća osoba.

Postoji mogućnost da je Biljani ključ otet, ali i da je još jedna osoba imala ključ.

Čudno je to što su meštani ovog leskovačkog sela, samo nekoliko dana pre nego što je Biljana nestala, čuli njeno zapomaganje i da je vikala: "Upomoć, pomozite mi...". Navodno, po nju je tada došao nepoznati muškarac u automobilu, ali niko od meštana nije video šta se zaista dogodilo.

Kako je 24sedam već pisao, u toku je potraga za muškarcem iz sela Čekmin koji je, navodno, umešan u ovaj zločin. 

Biljana je, navodno, bila u ljubavnoj vezi sa svojim kolegom sa posla, ovim misterioznim muškarcem iz Čekmina.

Sumnja se da je baš on poslao poruku njenoj najstarijoj ćerki da je „ono što traže u šupi“.

Kao prva informacija se pojavilo da je poruku poslao Aleksandar Lazarević (28) iz mesta Slavujevac, koji je, takođe, bio sa Biljanom u ljubavnoj vezi. Ali on je na saslušanju u policiji sve demantovao i potvrdio da ubijenog Ivana nije poznavao i da nema veze sa zločinom. Priznao je samo vezu sa Biljanom. On je prošao i poligrafsko ispitivanje.

Policija je od Aleksandra pokušala i da iznudi priznanje primenom sile, ali on im je i tada rekao: "Zakoljite me, ali ja ništa ne znam".

Podsetimo, Ivan Stojanović ubijen je hladnokrvno nožem ili sekirom, a njegovo telo pronađeno je tako što je Biljanina maćeha nakon njene sahrane otkrila je porodici da je pokojnica u štali sakrila zlato koje joj je muž doneo iz inostranstva. Zamolila je Ivanovog brata Nenada da joj pomogne da do toga dođu, ali umesto zlata u buretu su pronašli Ivanov leš.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike