Policija traga za Biljaninim ljubavnikom iz Čekmina: Da li joj je pomogao da zabetonira muža, pa je otrovao?

02.07.2022

16:00

0

Sumnja se da je slao poruke njihovoj ćerki

Policija traga za Biljaninim ljubavnikom iz Čekmina: Da li joj je pomogao da zabetonira muža, pa je otrovao?
veliki trnjani leskovac ubistvo 0207 2022 foto dijana (7) - Copyright 24sedam/D. A.

Epilog stravičnog zločina u Velikom Trnjanu gde je pronađeno telo Ivana Stojanovića, zabetonirano u buretu, se još očekuje. Međutim, kako saznaje 24sedam, u toku je potraga za muškarcem iz sela Čekmin koji je, navodno, umešan u ovaj zločin.

Prema našim saznanjima od meštana ovog sela i prijatelja preminule Biljane i njenog supruga, ona je navodno bila u ljubavnoj vezi i sa svojim kolegom sa posla, misterioznim muškarcem iz Čekmina.

Sumnja se da je baš on poslao poruku njenoj najstarijoj ćerki da je „ono što traže u šupi“.

Kao prva informacija se pojavilo da je poruku poslao Aleksandar Lazarević (28) iz mesta Slavujevac, koji je, takođe, bio sa Biljanom u ljubavnoj vezi. Ali on je na saslušanju u policiji sve demantovao i potvrdio da ubijenog Ivana nije poznavao i da nema veze sa zločinom. Priznao je samo vezu sa Biljanom. On je prošao i poligrafsko ispitivanje.

Ivanovo telo pronađeno je u pomoćnom objektu kuće u kojoj je živeo sa Biljanom i njihovo troje dece. U istom objektu je i Biljana pronađena mrtva, a navodno se otrovala.

Ubistvo Ivana Stojanovića i smrt njegove žene Biljane enigma je i za one koji su ih poznavali i za policiju.

Za sada se samo sumnja da su Ivanu presudili Biljana i još jedna osoba kada se pre tri godine vratio iz Rusije, ali i da ona nije izvršila samoubistvo.

Podsetimo, prema saznanjima našeg portala, obdukcija je potvrdila da je u buretu pronađeno Ivanovo telo, a njegova porodica čeka da se završi procedura oko preuzimanja tela da bi ga sahranila.

Biće sahranjen narednih dana u Vučju pored svog brata koji je pre 30 godina ubijen kao četvorogodišnje dete. Porodica ne želi da bude sahranjen pored Biljane.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike