"Ono što tražite je u štali": Ivanova i Biljanina ćerka primila poruku od misterioznog pošiljaoca pre nego što joj je majka pronađena mrtva?

30.06.2022

13:55

0

Ivan i Biljana iz svog braka imaju troje dece od 19, 14 i 10 godina

"Ono što tražite je u štali": Ivanova i Biljanina ćerka primila poruku od misterioznog pošiljaoca pre nego što joj je majka pronađena mrtva?
Leskovac Biljana S. Ivan S. - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Misterija ubistva Ivana Stojanovića (40) iz sela Vučje kod Leskovca, čije je telo pronađeno zabetonirano u pomoćnom objektu porodične kuće, nikako ne dobija svoj epilog. A sada i smrt njegove supruge Biljane, koje je u istom pomoćnom objektu pronađena mrtva, postaje sve nejasnija.

Sumnja se da je Biljana presudila sebi kada je popila otrov, a kao motiv se pretpostavlja da je to što je ubila svog supruga pre tri godine i njegovo telo sakrila iza pregradnog betonskog zida, dok je njihovim bližnjima govorila da je Ivan još u Rusiji.

Međutim, spekuliše i da je Biljana imala pomagača ili čak inicijatora, ali i to da je nju neko naterao da otrov popije.

Ivan i Biljana iz svog braka imaju troje dece od 19, 14 i 10 godina, a njihova najstarija ćerka je, prema pisanju pojedinih medija, u večeri kada su Biljanu pronašli mrtvu dobila misterioznu poruku.

Poruka je, kako kaže Biljanina maćeha, stigla od izvesnog Aleksandra iz sela Slavujvce koji je napisao "Ono što tražite je u štali".

Pretpostavlja se da se ovde radio o Biljaninom kolegi i ljubavniku Aleksandru Lazareviću (28). Ipak, mladi advokat je bio na salušanju u policiji i rekao da nema veze sa zločinom, a prošao je i poligrafsko ispitivanje.

Takođe, njegov otac je naveo da su inspektori u policiji rekli da je Aleksandar čist i pustili ga kući.

U slučaju koji je potresao sela oko Leskovca, ali i celu Srbiji, još se jako malo zna i sve su opcije otvorene.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike