Stefanović pobegao od novinara 24sedam: Nije hteo da odgovori na pitanja (VIDEO)

24.06.2022

15:11

0

Autor: Ekipa 24sedam

Stefanović je očigledno smatrao da građani Srbije ne zaslužuju da znaju šta su bile teme njegovih razgovora sa inspektorima Službe unutrašnje kontrole

Stefanović pobegao od novinara 24sedam: Nije hteo da odgovori na pitanja (VIDEO)
Nebojša Stefanović (9) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Aktuelni ministar odbrane Nebojša Stefanović napustio je prostorije Službe unutrašnje kontrole (SUK) posle tročasovnog saslušanja.

On je po izlasku sa saslušanja dao kratku izjavu novinarima u kojoj je rekao da je imao priliku da podeli sva svoja saznanja i da kaže ono što je smatrao da je važno.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Završili smo sve. Ja verujem da smo dodatno neke detalje rasvetlili. To je dalje u rukama Tužilaštva i ono će i ovom i u svim drugim procesima, verujem, rasvetliti svaki od tih slučajeva - rekao je, između ostalog, Stefanović. 

Međutim, posle njegove izjave, kada su novinari pokušali da mu postave konkretna pitanja vezana za trenutnu situaciju oko optužbi Dijane Hrkalović, aktuelni ministar odbrane se okrenuo i otišao.

Zato je srpska javnost ostala uskraćena za odgovor na pitanje novinara portala 24sedam “da li je odgovarao na pitanja o optužbama Dijane Hrkalović”. 

Stefanović je očigledno smatrao da građani Srbije ne zaslužuju da znaju šta su bile teme njegovih razgovora sa inspektorima Službe unutrašnje kontrole. Zašto je to tako, ostaje da građani zaključe sami.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike