Završeno saslušanje nakon šest sati: Dijana Hrkalović sa osmehom napustila SUK (FOTO/VIDEO)

24.06.2022

13:21

0

Po izlasku iz prostorija SUK nije želela da daje izjave novinarima

Završeno saslušanje nakon šest sati: Dijana Hrkalović sa osmehom napustila SUK (FOTO/VIDEO)
Dijana Hrkalović (2) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Bivša sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović napustila je prostorije SUK (Služba unutrašnje kontrole) nakon višečasovnog saslušanja.

Sa druge strane ministar odbrane Nebojša Stefanović stigao je oko 14 sati u Sektor unutrašnje kontrole u pratnji obezbeđenja, nekoliko sati nakon što je to učinila Hrkalović.

Ona nije želela da daje izjave novinarima, a na pitanje naše redakcije da li je zadovoljna izjavom koju je dala i da li je bila saslušavana sve vreme, odmahnula je glavom.

Podsetimo, Hrkalovićeva je u javnom obraćanju optužila ministra za nekoliko afera dok je bio na čelu MUP-a, između ostalog za Jovanjicu, ali i pomaganje klanu Veljka Belivuka.

Sa druge strane, Stefanović je optužio Hrkalovićevu za navodni kontakt i putovanje u Izrael na odmor sa jednim od vođa navijača Partizana, a pripadnikom kavačkog klana.

Pretpostavlja se da je Dijanin saputnik bio ubijeni navijač i vođa jedne od frakcija Kića Marković, ali, ti navodi nisu potvrđeni.

Hrkalović i Stefanović su iznesu sanjanja radi ocene eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela iz nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, dok u pogledu eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela protiv službene dužnosti izvršenih od strane Hrkalovićke ili Stefanovića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike