Hrkalovićka tvrdi da se Nebojša plaši sopstvene senke: "Zveki mu iz "Alkatraza" poslao preteće pismo, a on poslao mene da ga smirim"!

22.06.2022

10:49

0

"Stefanoviću, zaustavi svoje besne pse u MUP-u"

Hrkalovićka tvrdi da se Nebojša plaši sopstvene senke: "Zveki mu iz "Alkatraza" poslao preteće pismo, a on poslao mene da ga smirim"!
Foto: Youtube / Printscreen/ Objektiv

Gostujući na TV Hepi, Dijana Hrkalović jutros je ispričala scenu zbog koje se Nebojša Stefanović "odsekao od života".

Kako je navela nekadašnja državna sekretarka u MUP-u, Nebojša Stefanović joj sprema novu aferu, a to je da je ona posećivala osuđenike u požarevačkom zatvoru "Zabela", konkretno Zvezdana Jovanovića.

Ona tvrdi da je Jovanović ministru Stefanoviću poslao preteće pismo, a da se ovaj toliko uplašio da nije smeo da ode u "Alkatraz", već je nju poslao da uradi to za njega.

Navela je da se on mnogo uplašio za sebe i svoju porodicu.

U pismu je, prema tvrdnjama Hrkalovićke, pisalo da Stefanović "Zaustavi svoje besne pse u MUP-u i da ne diraju porodicu Zvezdana Jovanovića".

Ona je oštro demantovala i sve navode u vezi sa ubistvom Dragoslava Miše Ognjanovića, advokata Luke Bojovića i rekla da joj ne pada na pamet da zbog "golih fotografija" ona naručuje nečije ubistvo.

Isto tako, ona je rekla da nema veze ni sa ubistvom Vlastimira Miloševića (ubistvom na šinama) i da je ona nije skrivala sporni snimak.

- To se zaključilo iz razgovora gde je Stefanović rekao "ona je sakrila dve od sedam", iz čega se zaključilo da sam ja sakrila snimke tog ubistva. To apsolutno nije relevantno - smatra Dijana.

BONUS VIDEO:

serbialive_beograd

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti