Repetirali pištolj u Zvekijevog sina, a on zapretio Stefanoviću:”Smiri svoje besne pse”! Dijana u Zabeli smirivala crvenu beretku

22.06.2022

18:55

0

Hrkalovićka je navela da se nakon pročitanog pisma Stefanović uplašio i “oduzeo od života”

Repetirali pištolj u Zvekijevog sina, a on zapretio Stefanoviću:”Smiri svoje besne pse”! Dijana u Zabeli smirivala crvenu beretku
stefanovic hrkalovic jovanovic copy - Copyright Profimedia/ATA images/Tanjug/Ministarstvo odbrane i VS

Bivša sekretarka u MUP Srbije srela se oči u oči sa nekadašnjim pripadnikom Jedinice za specijalne operacije Zvezdanom Jovanovićem zvanim Zveki osuđenim na 40 godina robije zbog učešća u atentatu na premijera Zorana Đinđića.

Hrkalovićka je poslata u srpski “Alkatraz” da smiri nekadašnju crvenu beretku i to, kako je rekla, na insistiranje nekadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, kome je Zvezdan iz zatvora poslao preteće pismo!

Profimedia
Zvezdan Jovanović uplašio bivšeg ministra policije

Jovanović, koji služi kaznu u najstrožijem režimu, poručio je bivšem ministru srpske policije da “smiri svoje besne pse u MUP-u” i da mu porodicu ostavi na miru.

Pročitavši šta mu je nekadašnji pripadnik JSO napisao, prema Dijaninim tvrdnjama, Stefanović se toliko uplašio za sebe i svoju porodicu da je svoju tadašnju najbližu saradnicu odmah poslao u Požarevac da porazgovara i smiri autora pisma.

Jovanović se na ova korak odlučio nakon što je pripadnik policije u Bačkoj Palanci u njegovog sina, navodno, repetirao pištolj.

Hrkalovićka je navela da se nakon pročitanog pisma Stefanović uplašio i “oduzeo od života”.

- Znate šta je uradio? Rekao je meni: “Idi kod Zvezdana, smiri ga da mi ne dira porodicu”. Ja odem i odradim. Ja, jedna žena njega da zaštitim, odem da razgovaram sa Zvezdanom – otkrila je Dijana.

Printscreen MUP
Stefanović i Hrkalovićka su nekada bili bliski saradnici

Inače, nakon Zvezdanovog pisma Stefanoviću, i Hrkalovićkine intervencije u Zabeli, suspendovan je inspektor Dalibor Karanović.

Karanović je tada dao izjavu da je Nemanja Jovanović odbio zahtev policije da se legitimiše, zbog čega je priveden u Bačkoj Palanci.

Takođe je tada izjavio da je očekivao da će tadašnji ministar policije stati na njegovu stranu, ali to se nije desilo, navodeći da su dvojica policajaca, pod pritiskom tadašnje državne sekretarke, Sektoru unutrašnje kontrole MUP Srbije dali lažne izjave, te da je to u svojoj izjavio potvrdio i sam Nemanja Jovanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike