"Glupačo, ko može mene da otme": Belivuk i vojnici slali poruke Goksijevoj ženi, a zbog jedne je odmah znala da nije njen muž!

10.06.2022

13:52

0

"Tih dana je bio jako čudan"

"Glupačo, ko može mene da otme": Belivuk i vojnici slali poruke Goksijevoj ženi, a zbog jedne je odmah znala da nije njen muž!
belivuk-velja klan mihajlovic - Copyright 24sedam/Mup

Nevenčana supruga Gorana Mihajlovića (21), prve žrtve klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, akođe, Katarina S. ispričala je da je navodno na televiziji, na snimicima iz kuće strave u Ritopeku, videla mašinu za pravljenje ekstazija svog muža, i tako naslutila da je i on žrtva surove kriminalne grupe.

Katarina je, kako se saznaje, u Tužilaštvu za organizovani kriminal navela da je znala da njen suprug prodaje drogu, ali da joj nije poznato da je imao posla sa Belivukom ili Miljkovićem.

Takođe, ona je detaljno opisala i šta je prethodilo nestanku njenog muža, ali i šta je usledilo nakon tog 1. aprila 2019. godine, kada se Mihajloviću izgubio svaki trag.

Ispričala je u Tužilaštvu za organizovani kriminal da je on nedelju dana pre nestanka insistirao da se sa Banjice, gde su živeli, presele kod njegovih roditelja.

„Tih dana je bio jako čudan“, navodno je ispričala i dodala da su ona i Mihajlovićev drug A. N. posumnjali da je on otet, kada je A. N. na Skaju stigla poruka navodno od Gorana, upućena njegovoj supruzi: „Glupačo, ko mene može da otme, dobro sam, sve je u redu“.

- Goran je na Skaju koristio nadimak „No nejm“ i poslao je poruku A. N. da 7. aprila dovede Katarinu i njihovo dete da ih vidi. Kada je došao taj dan, Goran se nije javljao, pa je Katarina otišla u policiju i prijavila nestanak- kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

24sedam/ Goran Sivački
 

Takođe, Katarina S. ispričala je da je navodno na televiziji, na snimicima iz kuće strave u Ritopeku, videla mašinu za pravljenje ekstazija svog muža, i tako naslutila da je i on žrtva surove kriminalne grupe.

Kako se saznaje, Katarina je u Tužilaštvu za organizovani kriminal navela da je znala da njen suprug prodaje drogu, ali da joj nije poznato da je imao posla sa Belivukom ili Miljkovićem.

Ona je detaljno opisala i šta je prethodilo nestanku njenog muža, ali i šta je usledilo nakon tog 1. aprila 2019. godine, kada se Mihajloviću izgubio svaki trag.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike