“Otvori mamu ti j****, znamo da si unutra”! Dileri iz crnog džipa pretili majci Malog Goksija koji je još u komi!

08.05.2022

07:00

0

Autor: Lj.K.

Policija istražuje da li je Goran A. upucan zbog svoja dva brata za koje se sumnja da diluju drogu u Grockoj

“Otvori mamu ti j****, znamo da si unutra”! Dileri iz crnog džipa pretili majci Malog Goksija koji je još u komi!
Goran A - Copyright 24sedam

 Napadači na Gorana A. (21), koji su mu pre neko veče u Vinči ispalili metak u glavu ne prezaju od intenzivne policijske potere koja je za njima u toku, pa su juče su u toku dana majci teško ranjenog mladića uputili ozbiljne pretnje zbog kojih je odmah alarmirala policiju.

Kako je Dragica A. ispričala policijskim službenicima i Interventnoj jedinici koja se nakon njenog poziva odmah uputila u Vinču, pred njenom kućom parkirao se crni džip, iz koga joj je uz pogrdne povike i psovke zaprećeno:”Otvori mamu ti j****, znamo da si unutra”.

24sedam
Dragica A: prijavila pretnje nakon što su joj teško ranili sina

Takođe je navela da su je dodatno iznemirili i time što su joj prozore na kući gađali štipaljkama.
Pretnje Goranovoj majci nisu iznenadile istražitelje koji rade na ovom slučaju jer na osnovu do sad prikupljenih operativnih podataka, velika je verovatnoća da su njena druga dva sina upletena u mrežu dilovanja droge na području Grocke.

Sumnja se da su Goranova braća M. A. i B. A zvani Maza deo kriminalne grupe koja za nekog većeg dilera distribuira narkotike po Grockoj i da su ušli su uskob sa nekom drugom ekipom oko podele teritorije. Velika je verovatnoća da je i njihov ranjeni brat deo te priče i da je rat dilera kulminirao njegovim upucavanjem.

Goran A. ranjen je u sredu oko 22:30 sati, kada je na njega je pucao napadač na skuteru koji je nakon toga pobegao. Mali Goksi, kako ga zovu u kraju, pokošen je dok je ispred kioska brzne hrane jeo pljeskavicu.

Do dolaska Hitne pomoći ležao je u lokvi krvi, posle čega je prevezen na VMA. Njegovo stanje i dalje je teško, nalazi se komi i lekari se bore za njegov život.

Goran A. na svom fejsbuk profilu pisao je poruke u kojima je veličao kriminal.

-- I dok šetaš ku*vu, i dok praviš neki dil, opušten si to je trenerka stil. Nisam hteo da me mrze, sada neću vašu ljubav, džokove zalizujte, gandžu legalizujte, svakog balaša bušim ko iz kalaša, neki od statusa koje je iznad svojih slika ostavljao Mali Goksi.

Sa samo 21 godinu ranjeni Goran ima 10 krivičnih prijava, od kojih je jedna i za porodično nasilje.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike