"Uletela su trojica sa fantomkama i napala ga sekirom": Mali Goksi sinoć upucan u Vinči, nedavno bio meta napada u jednoj kladionici! (FOTO)

05.05.2022

18:45

0

Motiv napada na ovog mladića još uvek nije poznat

"Uletela su trojica sa fantomkama i napala ga sekirom": Mali Goksi sinoć upucan u Vinči, nedavno bio meta napada u jednoj kladionici! (FOTO)
Goran A - Copyright 24sedam

Goran Atanasković (21), zvani Mali Goksi, upucan je sinoć ispred Osnovne škole "Nikola Tesla" u Ulici Jovan Jovanović Zmaj u naselju Vinča. Kako se sumnja, njemu je nepoznati napadač ispalio metak u potiljak i potom pobegao skuterom ka hotelu "Radmilovac". Na mestu gde je upucan mladić ostala je lokva krvi, a inspektori su satima obavljali uviđaj.

Takođe, prema nezvaničnim saznanjima, Goran ima debeo dosije i čak deset krivičnih prijava. Motiv napada na ovog mladića još uvek nije poznat. Kako su nam meštani kazali, Goran je pre mesec dana navodno napadnut u jednoj kladionici. Takođe, rekli su nam za ovog mladića da važi za problematičnog u kraju.

- Trojica sa fantomkama su ušla u kladionicu i napala njega i njegovog druga kamenom i sekirama. Tuča je tada trajala oko 15 minuta i to se desilo skoro - kaže naš izvor.

Printscreen/Facebook/N.i.
 

Ostali bez doma

Ranjeni mladić stanuje u blizini škole sa porodicom kao podstanar jer im je prethodno izgorela kuća u kojoj su živeli. Kako smo saznali, Goran je te večeri kupio hranu u jednom lokalnom fast fudu i navodno se nakon toga video sa drugovima, a po povratku kući presreo ga je napadač koji je nosio kacigu.

- Da smo u kriminalnim poslovima, da dilujemo drogu ili da smo zelenaši, pa mi bismo imali kuću, ne bismo živeli kao podstanari. On je jeo giros, a kada je pošao kući upucan je - rekla je majka ranjenog mladića.

Goranovo stanje neizvesno

Podsetimo, pukovnik dr Nebojša Marić, glavni dežurni hirurg na VMA, istakao je da je pacijent u teškom stanju hitno dovezen u bolnicu, te da je podvrgnut hirurškoj interveniciji neurohirurga.

- Urađeno je ono što je bilo indikovano za prvu akutnu pomoć u tako teškom stanju. Može se reći da je u stabilnom stanju, ali njegovo konačno stanje je još uvek neizvesno, s obzirom na težinu povreda koje je zadobio -  rekao je dr Marić.

Goranova majka Dragica Atanasković je pre godinu dana za 24sedam ispričala kako je ostala bez krova nad glavom.

- Sve je otišlo u trenu. Sve uspomene, ušteđevina, odeća, tehnika... Verujte mi da ne volim ovde da dolazim. Bolno mi je da gledam kako je od mog doma ostalo samo zgarište -  kazala je tada Dragica.

24sedam
 

Ona je ranije navela da je u svoj nekadašnji dom ušla pre više od dve decenije, kao i da je redovno plaćala račune, ulagala u njega i održavala ga, a pre godinu dana je, nažalost, ostala bez ičega. Pored nje, još pet porodica izgubilo je svoje domove i tako ostalo bez krova nad glavom.

Ipak, Opština Grocka je reagovala i sve njih smestila, na 10 dana, u hotel. Dodelila im je i jednokratnu pomoć, a potom i nekoliko meseci pomagala plaćanjem kirije u iznajmljenim stanovima. Međutim, u jednom trenutku to sve je stalo.

- Ne znam na čemu smo. Živimo već više od pola godine kao podstanari i plaćamo kiriju. Prevashodno su nam obećali da nećemo ostati na ulici - ispričala je naša sagovornica.

Podsetimo, požar je pre više od godinu dana zahvatio barake u Vinči, u Ulici palih boraca. Svi stanari su tada evakuisani, pa nije bilo povređenih. Kako su tada mediji prenosili, prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, pretpostavlja se da je uzrok požara neispravna električna instalacija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike