Šarić nije mogao da veruje da će na saslušanje svedoka saradnika biti doveden iz pritvora: Ovo je rekao za 24sedam pre hapšenja! (VIDEO)

04.05.2022

09:14

0

Autor: Lj.K.

Nakon osam godina provedenih iza rešetaka, i nekoliko meseci kućnog pritvora, Darko Šarić je ponovo uhapšen

Šarić nije mogao da veruje da će na saslušanje svedoka saradnika biti doveden iz pritvora: Ovo je rekao za 24sedam pre hapšenja! (VIDEO)
Darko Šarić - Copyright 24sedam/Tanjug/Jadranka Ilić

Pred Većem Apelacionog suda, danas je iz pritvorske jedinice Specijalnog suda doveden Darko Šarić da bi prisustvovao nastavku pretresa pred drugostepenim sudom u predmetu koji se protiv njega vodi za šverc kokaina.

Na dva predhodna ročišta Šarić je dolazio iz kućnog pritvora, koji mu je bio određen nakon osam godina provedenih iza rešetaka, međutim, nakon hapšenja 14. aprila, zbog sumnje da je, boraveći u pritvoru Specijalnog suda, ponovo organizovao kriminalnu grupu te naložio ubistvo Milana Milovca u Ekvadoru, on je lišen slobode.

Pred sudom je danas prvi put javno počelo saslušanje svedoka saradnika Draška Vukovića, koji je ranije priznao da je učestvovao u švercu kokaina ali je naveo da ne poznaje Darka Šarića i da nikada ništa nije radio za njega.

Na prethodnom suđenju, koje je održano dok je Darko Šarić još boravio u kućnom pritvoru, saslušan je svedok saradnik Nebojša Joksović, inače Šarićev školski drug, koji je u sudnici izjavio da je "iz priča čuo da Šarić trguje drogom".

Na predhodnom ročištu, nakon saslušanja Joksovića, kad je napustio zgradu Secijalnog suda i uputio se ka svojoj luskuznoj vili na Dedinju, u kojoj je ubrzo i uhapšen, Darko Šarić je za 24sedam tada izjavio da je zadovoljan saslušanjem svedoka.

Na pitanje čime je konkrento zadovoljan, oddgovorio je da ne želi više ništa da govori za medije dok se sudski postupak ne okonča, verujući, kako je naveo, da će veoma brzo biti stavljena tačka na ceo slučaj. Nakon nešto vše od mesec dana, Šarić je ponovo uhapšen, a sa njim i njegov advokat Dejan Lazarević, koji je branilac i Vejka Belivuka i Marka Miljkovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike