Ko je uhapšeni advokat Dejan Lazarević: Branio Keku, Šarića, Belivuka i Miljkovića!

14.04.2022

20:53

0

Poznati advokat osumnjičen da je bio deo organizovane kriminalne grupe Darka Šarića

Ko je uhapšeni advokat Dejan Lazarević: Branio Keku, Šarića, Belivuka i Miljkovića!
specijalni sud Katarina Mihajlović (1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Beogradski advokat Dejan Lazarević uhapšen je danas u velikoj akciji srpske policije, u kojoj su lisice stavljene i Darku Šariću i još tridesetak osoba, osumnjičenih da su bili deo organizovane kriminalne grupe.

Lazarević je javnosti postao poznat kao branilac Dejana Stojanovića Keke, dobrog znanca srpske policije i pravosudnih organa. Ipak, u žižu javnosti dospeo je upravo kao advokat Darka Šarića u predmetu koji se protiv njega vodi zbog pranja para, navodno zarađenih od šverca narkotika. Ovaj slučaj trenutno je pred Apelacionim sudom i čeka se drugostepena odluka.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Ipak, ime advokata Lazarevića, u poslednje vreme najviše je dovođeno u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, čiji je branilac zbog optužbi da su, zajedno sa članovima svoje kriminalne grupe, počinili niz ubistava, otmica, iznuda, ali i "radili" šverc droge i oružja.

U medijima je, nedavno, prozivan da je uneo i dao mobilni telefon svom klijentu Miljkoviću, kako bi se ovaj njime "poslužio" u pritvoru beogradskog Centralnog zatvora, iako je to nedopušteno. Advokat je to demantovao.

Konačno, Dejan Lazarević je angažovan i u slučaju vezanom za ubistvo Blaža Đurovića na Dušanovcu, za koje su optuženi Nemanja Ivanov i Darko Vesković Prika. Lazarević je u ovom slučaju branilac optuženog Ivanova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike