Ekipa Hitne pomoći ušla u vilu Darka Šarića na Dedinju! (FOTO)

14.04.2022

15:46

0

U vilu u ulici Baje Pivljanina ušla medicinska ekipa

Ekipa Hitne pomoći ušla u vilu Darka Šarića na Dedinju! (FOTO)
SAJ darko šarić (3) - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Ekipa hitne pomoći oko 17 sati ušla je u vilu Darka Šarića na Dedinju u Ulici Baje Pivljanina.

Da podsetimo u velikoj međunarodnoj akciji Europola i Jurodžasta, u kojoj učestvuju i naša policija i tužilaštvo, a u kojoj je jutros uhapšen Darko Šarić, kao i njegov advokat Dejan Lazarević. Na spuisku za hapšenje bili su i i policajci Danilo Stojanović i Milutin Radovanović, ali su oni uspeli da pobegnu!

Stojanović i Radovanović, podsetimo, nedavno su hapšeni zbog sumnje da su pretukli kolegu Milana V. inače načelnika u Interpolu. Svi uhapšeni, biće privedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani krimina.

Njima se stavlja na terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja.

 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal, navedeno je u saopštenju policije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike