"U al' su me rebnuli": Doneta prvostepena presuda transvestitu Jovanici - 13 godina za ubistvo partnera! (FOTO)

24.03.2022

11:37

1

Marko je želeo da raskine, pravdajući se da želi "pravu devojku", što je za Abdulova bilo nezamislivo pošto je, prema rečima porodice i prijatelja, bio veoma zaljubljen u Marka

"U al' su me rebnuli": Doneta prvostepena presuda transvestitu Jovanici - 13 godina za ubistvo partnera! (FOTO)
Copyright Facebook

Goran Abdulov osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na 13 godina zatvora zbog ubistva Marka Radovića. U pitanju je prvostepena presuda povodom optužbi da je nožem izbo na smrt partnera Marka Radovića (24) 7. jula 2018. godine.

Nakon izlaska iz sudnice, prema našim nezvaničnim saznanjima, osuđeni je navodno kratko promrljao: " U al' su me rebnuli".

Na suđenju je bila i njegova majka Dragica koja je kratko izjavila da je previše 13 godina i da će se žaliti.

24sedam/Jovana Jovanović
 

- Ja sam mislila sedam, osam, ali 13... žalićemo se normalno, na ovome ne može da ostane. On je dobar, miran, on nije otišao sa namerom to da uradi nego se desilo. Odveli su ga, nisam stigla da ga vidim. Razumem, strašno je uzeti nekome život, ali ga ta presuda neće vratiti - izjavila je majka za medije.

24sedam/J.J.
 

Abdulov je u pritvoru od hapšenja dan nakon ubistva, a tereti se za krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina.

Naime, okrivljeni Abdulov priznao je da je počinio delo i izrazio i kajanje, ali i dalje tvrdi da se samo branio jer je bio napadnut. U svojoj završnoj reči, zamenik višeg javnog tužilaštva u Beogradu tražio je od suda da Abdulovu izrekne kaznu ne manju od deset godina zatvora, tvrdeći da je i sam okrivljeni priznao delo i da je žrtvi naneo više povreda.

S druge strane, odbrana smatra da je Abdulov delo počinio, kako je utvrđeno, u stanju smanjene uračunljivosti, da je bio napadnut, da je i sam imao povrede po telu i da mu se stoga, umesto za krivično delo ubistva izrekne presuda za ubistvo za koje zakon predviđa jednu do osam godina zatvora.

Marko je želeo da raskine, pravdajući se da želi "pravu devojku", što je za Abdulova bilo nezamislivo pošto je, prema rečima porodice i prijatelja, bio veoma zaljubljen u Marka.

Facebook
 

Abdulov je izjavljivao ljubav Radoviću i zahtevao da dođe kod njega i da imaju seksualni odnos. Radović mu je uglavnom odgovarao da ne dolazi, pravdajući se da nije kod kuće ili da ima posla, ali optuženi nije odustajao.

Na dan zločina poslao je poruku Abdulovu da više ne želi da budu zajedno, nakon čega je ovaj otišao kod njega u stan da bi pokušao da mu promeni mišljenje. Umesto toga, došlo je najpre do svađe, a potom i tuče, u kojoj je Abdulov potegao nož i nekoliko puta izbo Radovića, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Izbodeni mladić izašao je na ulicu verovatno želeći da dozove pomoć, ali je, zbog gubitka velike količine krvi, ubrzo izdahnuo na ulici.

Abdulov je uhapšen nepuna dva dana kasnije u stanu u kom živi sa majkom. Prema onome što je rekla medijima, sin joj je priznao ubistvo istog dana kada je izbo bivšeg ljubavnika.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike