Završeno suđenje transvestitu koji je nasmrt izbo partnera: Jovanici presuda za sedam dana!

17.03.2022

12:29

0

Okrivljeni Abdulov i sam je priznao da je počinio delo, ali izrazio je kajanje, a i dalje tvrdi da se samo branio jer je bio napadnut

Završeno suđenje transvestitu koji je nasmrt izbo partnera: Jovanici presuda za sedam dana!
98839_goran-abdulov_orig - Copyright Facebook

Suđenje Goranu Abdulovu, transvestitu poznatijem kao Jovanica, koji se tereti da je usmrtio svog bivšeg partnera, studenta iz Bosne i Hercegovine, Marka Radovića, u julu 2018. godine u iznajmljenom stanu u Zemunu, danas je privedeno kraju završnim rečima stranaka u postupku.

Presuda u ovom postupku biće izrečena 24. marta.

U svojoj završnoj reči, zamenik višeg javnog tužilaštva u Beogradu tražio je od suda da Abdulovu izrekne kaznu ne manju od deset godina zatvora, tvrdeći da je i sam okrivljeni priznao delo i da je žrtvi naneo više povreda.

S druge strane, odbrana smatra da je Abdulov delo počinio, kako je utvrđeno, u stanju smanjene uračunljivosti, da je bio napadnut, da je i sam imao povrede po telu i da mu se stoga, umesto za krivično delo ubistva izrekne presuda za ubistvo na mah za koje zakon predviđa jednu do osam godina zatvora.

Okrivljeni Abdulov i sam je priznao da je počinio delo, ali izrazio je kajanje, a i dalje tvrdi da se samo branio jer je bio napadnut.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike