Zverski mu zarili nož u srce: Napadači na Aleksandra još nisu uhapšeni! Marka naočigled oca izbo kuvar!

13.03.2022

07:30

0

Autor: 24sedam

Na osnovu opisa koji su dali očevici policija je raspisala potragu za osumnjičenima

Zverski mu zarili nož u srce: Napadači na Aleksandra još nisu uhapšeni! Marka naočigled oca izbo kuvar!
Mladić ubijen na Labudovom brdu - Copyright Profimedia/24sedam/facebook

Napadači na Alekdandra Tatalovića (21), koji su ga nasmrt pretukli i zadali koban ubod nožem u srce na Labudovom brdu još uvek nisu pronađeni! Naime, Tatalovića je napala grupa mladića, dok je šetao sa svojom devojkom u blizini stana gde je živeo.

Petorica maskiranih muškaraca, sa navijačkim obeležjima izbola je nesrećnog mladića, a zatim pobegla niz ulicu 11. krajiške brigade. Njegova devojka i drug dali su izjave u policiji, a navodno su ispričali da nisu prepoznali napadače.

Na osnovu opisa koji su dali devojka i mladić koji su bili očevici, policija je raspisala potragu za osumnjičenima.   

- Prišli su nam s leđa, jedan je skočio na mog dečka i počeo da ga ubada. Pored njega su bila još njih trojica-četvorica. Mislim da su i oni imali noževe i da su ga ubadali. Pobegli su kada je pao na ulicu, bio je sav u krvi - rekla je navodno ona, i dodala da ne zna koji je bio motiv napada.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

 Komšije su za 24sedam kazale da je ovo naselje problematično i da su incidenti česti.

- Ovaj kraj je jako problematičan. Navikli smo na viku, dreku i brojne incidente, jer se takve stvari  ovde svakodnevno dešavaju. Momak mi je rekao da je sinoć video policiju, ali nije znao šta se desilo. Policiju viđamo u našem kraju, tako da nam u tom smislu ništa nije čudno jer se često dešavaju upucavanja i ubadanja. Po zgradama ste verovatno primetili da su ispisane različite poruke koje se odnose na navijače, tako da me uopšte ne čudi što se dešavaju ovakve stvari u našem kraju - kazala je žiteljka ovog beogradskog naselja koja je želela da ostane anonimna.

Tragedija u Somboru

Uoči dočeka Srpske nove godine, 13. januara 2020. godine, Marko Đurović je mirno šetao sa svojim ocem u Prvomajskom bulevaru u Somboru, kada se iznenada ispred njega pojavio muškarac s kapom, a zatim ga iz čista mira izbo nožem.

Nesrećni mladić preminuo je naočigled svog oca, a nekoliko dana kasnije osumnjičeni je uhapšen. Reč je o V. Ž., koji je 17 godina radio kao kuvar.

Porodična tragedija

Porodica ubijenog Aleksandra je navodno pre petnaest godina doživela tragediju kada mu je brat poginuo u saobraćajnoj nesreći, pišu beogradski mediji.

- Kada je Aleksandar bio mali, njegov brat je poginuo u saobraćajki. On je šetao s dedom, neko ga je pozvao s druge strane ulice. Dečak se otrgao i potrčao, a na kolovozu ga je pokosio automobil, ubio ga je na mestu - kažu komšije za medije i dodaju:

- Porodica se nikada nije oporavila od te tragedije, a sad ih je sačekalo i ovo. Inače, Aleksandrov deda, pred kojim je njegov brat stradao, umro je pre samo sedam dana.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike