Bivšu ženu udario kolima, pa njeno telo uneo u kuću: Podignuta optužnica protiv Zolike Holika iz Beške!

11.03.2022

19:48

0

Svi oni koji su poznavali ovaj bračni par, kažu da motiv ove tragedije može biti samo ljubomora i posesivnost

Bivšu ženu udario kolima, pa njeno telo uneo u kuću: Podignuta optužnica protiv Zolike Holika iz Beške!
zgazio ženu beška - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici podiglo je optužnicu protiv Zolike Holika (50) iz Beške, zbog krivičnog dela teško ubistvo. On je osumnjičen da je u septembru prošle godine u ranim jutarnjim satima prvo automobilom usmrtio bivšu suprugu Jasminu Holik (47), a zatim njeno beživotno telo odneo u svoju kuću. Na predlog tužilaštva, Holiku je produžen pritvor, a on će u njemu najverovatnije ostati do početka sudskog procesa.

Svi oni koji su poznavali ovaj bračni par, kažu da motiv ove tragedije može biti samo ljubomora i posesivnost, jer Zolika nije mogao da se pomiri sa tim da Jasmina ne želi više da se miri sa njim. Ona ga je napustila pre dve godine.

24sedam/Goran Sivački
 

Tog jutra, kada je Jasmina u uobičajeno vreme krenula na posao, u ulici gde je živela kod majke, Zolika ju je sačekao u kolima, a onda je automobilom naleteo na nju. Zatim je izašao iz vozila, ženu stavio na suvozačevo mesto i odvezao je svojoj kući u Ulicu Branka Radičevića. Tada je pozvao taštu Božicu i rekao joj da je ubio Jasminu, nakon čega je nesrećna žena pozvala policiju, a oni su njeno beživotno telo zatekli u ležećem položaju na bračnom krevetu.

Nekoliko sati posle tragedije, Jasminina majka je rekla da je njena ćerka godinama trpela maltretiranje od Zolike.

- Vređao ju je, proganjao je, pratio. Svašta je moja ćerka trpela zarad mira u kući i mira u porodicama da se ne bismo međusobno svađali - rekla je tada očajna majka ubijene žene, ne krijući da je Jasmina nekoliko puta davala šansu Zoliki, ali bi i posle pomirenja on bio opet onaj isti i gadne naravi kada popije.

Jasmina je na "Fejsbuku" često objavljivala razne citate, sa kojima se najverovatnije poistovećivala, a neki od njih su i: "Nikada, ali nikada ne dozvoli da te isti plamen dva puta opeče", "Ne kajem se ni zbog čega u životu. Čak i kada je moja prošlost puna bola".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike