Njihovi partneri samo žele još: Ova četiri znaka se najbolje ljube, usne su im satkane od čiste magije

03.03.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Ljubljenje bi trebalo da vas ostavi bez daha, očarane i spremne da učinite sve samo za još jedan poljubac

Njihovi partneri samo žele još: Ova četiri znaka se najbolje ljube, usne su im satkane od čiste magije
Copyright Freepik

Teško je opisati šta čini nekoga da se dobro ljubi, ali definitivno znate kada se neko ljubi loše. Možda su grubi ili vas ostave ubalavljene. Možda njihov jezik nije ništa drugo do mlohava riba ili propeler koji je izgubio kontroli. Ali ako se mazite sa nekim s kim delite hemiju, skoro možete da osetite njegovo biće na svojim usnama i osetite kako vam duša teče kroz usta. Ljubljenje je ples koji vodi opreklo iz starih vremena, a kako svaki partner dodaje nešto u ritam, postaje sve teže zaustaviti se.

Iako svaki horoskopski znak može biti dobar u ljubljenju, posebno postoje četiri znaka koji nepogrešivo znaju šta da rade kad se spoje usnama s nekim. Možda ima veze sa njihovom empatijom i osetljivošću; pa tačno razumeju šta je potrebno njihovom partneru. Možda je njihova veoma telesna, ali neodoljiva intuicija ta koja produbljuje vezu između usana. A možda su samo nadareni za ljubljenje. Bez obzira na razlog, znate da nećete reći "ne" drugom sastanku.

Freepik
 

Bik: Majstor napetih situacija

Jedna stvar oko koje se svi vaši bivši ljubavnici mogu složiti jeste da se odlično ljubite, Bik. Ne morate ni da se preterano trudite, jer vam senzualna povezanost dolazi prirodno. Ne samo da vama vlada Venera (planeta ljubavi i zadovoljstva) već ste i fiksni zemaljni znak, što znači da ste veoma povezani sa svih pet ljudskih čula, a to su ukus, miris, dodir, zvuk i vid. I kad god se s nekim spojite, pokrivate sve svoje osnove.

Vaša strpljiva i spora priroda znači da ne žurite ka njoj, već dopuštate da dođe do vas dok napetost postepeno raste. Kad se konačno približite, vaš partner pršti od želje i praktično vas moli da ga poljubite. Ni vi ne ostavljate kamen na kamenu, jer znate da kada nešto započnete, to sigurno završavate.

Freepik
 

Vaga: Tačno znaju šta treba

Vi ste tip zbog kojih se njihov oarter ili partnerka osećaju kao kod kuće, odnosno tamo gde pripada. Potpuno ste usredsređeni na njih i spremni da se u potpunosti obavijete oko njih, zahvaljujući činjenici da Vagom vlada Venera. U astrologiji, Venera je vladarka lepote i ljubavi; planeta koja uvek teži da se osećate kao da ste upravo tamo gde bi trebalo da budete.

Vaši poljupci nisu samo neodoljivi, već i neverovatno lekoviti. Oni su obeleženi ravnotežom i harmonijom, jer nikada ne pritiskate više nego što je potrebno i uvek ostavljate vašeg partnerada želi više. Kada poljubite nekoga, to je zato što znate da im je to očajnički potrebno, a duboko u sebi znate da ste jedini koji im može dati tačno ono što žele.

Freepik
 

 

Škorpija: Poplava strasti

Vama vlada Mars (planeta iskonskih želja) što znači da svaki vaš pokret dolazi iz dubine vaše duše. A ako birate da nekoga poljubite, to je zato što ga želite svakim milimetrom svog bića. Ili želite da se potpuno stopite sa drugom osobom ili ne radite ništa, jer je poljubac bez istinske strasti vaša najveća prepreka.

Kada se ljubite, uvek postoji duboka razmena energije, jer deo njihove duše ostaje sa vama, a deo vaše duše ostaje sa njima. Ne samo da bi vaš poljubac mogao nekoga potpuno da promeni, već uvek vodi do nečeg više, jer kad nekoga poljubite to je uvek kao da je poslednji put da ćete ikada imati priliku.

Freepik
 

Ribe: Majstor za poljupce

Kada poljubite nekoga, vodite ga u potpuno drugačiju stvarnost, Ribe. Vi ste horoskopski znak snova, očaranosti, fantazije i čiste, nepatvorene ljubavi, zbog čega je ljubljenje vaša specijalnost. Da ne pominjemo činjenicu da je Venera – planeta ljubavi i zadovoljstva – bukvalno uzvišena kada se kreće kroz Ribe.

Mogli biste da ležite u krevetu po celi dan s nekim, oscilirajući između sesija ljubljenja i pauze za oporavak, tako da možete doći do daha i maziti se. Vaši poljupci su tako nezaboravni, da vaši ljubavnici žele da ih zatvore i sačuvaju za kasnije kao zimnicu za teška sušna vremena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike