Romansa na pomolu: Prestupna godina donosi nove ljubavne početke za tri znaka Zodijaka

27.02.2024

13:20

0

Autor: V. I.

Ove poslednje nedelje februara osećaće se hrabro, poletno i da su sposobni za sve

Romansa na pomolu: Prestupna godina donosi nove ljubavne početke za tri znaka Zodijaka
Copyright Freepik

Zahvaljujući prestupnoj godini, ovog meseca dobijamo dodatni dan. Neki od nas zaista počinju da osećaju novost koja je obećana s prolećem koje dolazi uskoro. Sa sezonom Riba u potpunoj formi, spremni smo da postanemo ranjivi i počnemo da doživljavamo nešto divno.

Želimo dobro i zadržavamo se na tome. Osećamo se kao seme koje je posađeno u plodno tlo. Želimo da osetimo to sunce dok izlazimo iz blata i ulazimo u novo svetlo. Mnogo toga nam se dešava tokom ove nedelje prestupne godine. Kosmički, mi smo stvoreni u senci. I, ako smo slučajno jedan od tri horoskopska znaka, osećaćemo se hrabri, poletni, spremni, voljni i sposobni.

Nedelja prestupne godine donosi nam korisne tranzite Sunca u konjukciji Merkura za fantastične romantične razgovore; Sunce i Jupiter nam kao ljubavnicima ulivaju veliko poverenje. Venera u kvadratu s Uranom izaziva nam pojačanu ljubav i romantiku. Merkur naspram Lilit je tu da nam kaže da i mi možemo biti prilično eksperimentalni i radoznali u pogledu fizičke ljubavi i naklonosti. 

Tri horoskopska znaka koja će imati najviše sreće u ljubavi u ovoj nedelji prestupne godine:

Freepik
 

1. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Za vas je ove nedelje zaista sve u promeni, dragi Blizanci. Ova nedelja prestupne godine vam pokazuje da niste izuzetak, što znači da imate jednake šanse da promenite svoj život kao i bilo ko drugi na svetu. Ponekad se sputavate jer vam pada na pamet da ste nekako izostavljeni, kao da je tako nešto moguće u univerzumu beskonačnih mogućnosti. Tokom poslenje nedelje u februaru prestupne godine vidite da ste deo svega toga.

Ono što ćete uočiti jeste da se nosite s ogromnom i pozitivnom Jupiterovom energijom koja vas jednostavno ne može izneveriti. Osećate da je krajnje vreme da završite neki genijalan plan. Ako postoji neko ko smišlja genijalne planove, to ste vi, Blizanci. Ovo je vaš trenutak i pre nego što se nedelja završi, videćete da vaš mozak radi prekovremeno na pravi način.

Iako niste toliko zabrinuti za ljubav ili romansu tokom ovog perioda, možda ćete se iznenaditi kada vidite da vas drugi smatraju privlačnim i poželjnim zbog vaše težnje ka uspehu. Dakle, stvari idu svojim tokom, čak i kada je vaša pažnja usmerena na druge stvari. Ono što je najbolje u ovoj nedelji jeste to što ponovo verujete u sebe, što sve delove slagalice stavlja na pravo mesto.

Freepik
 

2. Lav  (23. jul - 22. avgust)

Dosad niste bili toliko oduševljeni novim idejama za promenu, uglavnom zato što ste se uvukli u ovaj mračni zimski bluz i niste mogli da vidite ili da se setite kako stvari postaju dobre kada dođe proleće. I dok još nismo sasvim stigli, ne možete a da se ne osećate kao da vas nedelja tera da se osećate bolje zbog jednostavnog čina života. Osećate to u svojim kostima; moglo bi doći do neče stvarno dobrog kao što je, recimo, veridba.

I najmanji pojam da niste zaglavljeni deluje kao plug koji vas izvlači iz kolotečine i ponovo vas postavlja na pravi put ka svetlosti i ljubavi. Možda ćete primetiti da se vaš romantični partner oseća slično i zbog toga će sinergija učiniti ostalo. Možda je sve što vam je bilo potrebno bio taj mali električni trzaj, a ostalo je istorija.

Vi i vaš partner ćete istovremeno udahnuti svež vazduh i oboje ćete shvatiti: "Evo nas opet". Dat vam je novi početak i vredi to iskoristiti. Videćete kako mrak i hladnoća počinju da se povlače iz vašeg srca i prepoznaćete u sebi svoju sposobnost da volite i da se osećate romantično.

Freepik
 

3. Jarac (22. decembar - 19. januar)

Zanimljiva stvar će vam se desiti tokom nedelje, a to je da ćete iznenada iskočiti iz ovog depresivnog fanka u kojem ste bili. Iako možda u početku ne mislite da je to moguće, polako ali sigurno ćete početi da verujete da će sve biti u redu. Nešto čarobno je u vazduhu, i počinje tamo gore, u kosmosu. Šta god da je, ponovo se osećate optimistično i puni ste nade.

Svi smo rekli stvari poput: "Umoran sam da slušam sebe kako se žalim“, složićete se, jer više niste zainteresovani da se žalite ni na šta. Ovo će dovesti do mnogo bolje komunikacije između vas i vašeg romantičnog partnera, pošto ne započinjete svađe, ne zvocate već se iskreno trudite ove nedelje i to se vidi.

I kako to ide, jedno vodi drugom, a svi putevi vode ka sreći. Zašto? Zato što ste odlučili da tako bude. Čim vam je dosadilo da slušate sebe kako kukate, zapravo ste učinilinešto po tom pitanju. A vaš partner će to umeti da ceni pa se možete nadati poklonu iznenađenja koji ćete pamtiti celog života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike