Velika ljubav zahteva veliki rizik: Saznajte kako mlad mesec utiče na ljubavni horoskop svakog znaka naredne nedelje

03.03.2024

13:20

0

Autor: V. I.

U nedelji pred nama sve je tu za vas, samo treba da odlučite da je ljubav najvažnija

Velika ljubav zahteva veliki rizik: Saznajte kako mlad mesec utiče na ljubavni horoskop svakog znaka naredne nedelje
Copyright Freepik

Vreme je da budemo smeli. Da verujete tako duboko u koga volite i šta želite od ljubavi da ste spremni da učinite sve što je potrebno da to ostvarite. Ovo nije vreme za strpljenje. Da biste postigli rezultate koje želite, bilo da se radi o dubljoj posvećenosti ili jednostavno o ljubavi kojoj se možete radovati, moraćete da rizikujete. Izvanredna ljubav koju želite je moguća, ali će zahtevati od vas da napravite skok vere da biste je postigli.  

Merkur će se prebaciti u Ovna u nedelji koja počinje 4. marta, baš u vreme mladog meseca u Ribama. Dok Ovan ima tendenciju da predstavlja početke i završetke Riba, ova dva astrološka događaja zapravo rade zajedno u harmoniji kako bi vas podstakli samopouzdanjem i nadom da je bezbedno pratiti svoje srce. Merkur u Ovnu pomaže vam da postanete odlučniji.

Umesto da čekate idealističko savršeno vreme, moći ćete sa većom sigurnošću da birate šta i koga želite, što onda postavlja energiju za mlad mesec u Ribama. Ovaj lunarni događaj se odnosi na to da ste naučili neophodne lekcije o Saturnu, tako da ćete sada moći da prihvatite više vere i nade po kojoj je Neptun poznat, što rezultira time da ste konačno spremni da rizikujete. 

Kako mlad mesec i živa utiču na nedeljne ljubavne horoskope svakog horoskopa, od 4. do 10. marta 2024: 

Freepik
 

Ovan   (21. mart - 19. april)  

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 10. mart, mlad mesec u Ribama u vašoj kući duševnih odnosa 

Mlad mesec u Ribama donosi dramatične promene u vašem romantičnom životu. Od toga se sastoje snovi. Ribe upravljaju intuicijom vašeg sna i predstavljaju duboke duševne odnose srodnih duša ili plamena blizanaca. Ovo je bila oblast vašeg života o kojoj ste već razmišljali i prema kojoj ste se kretali. U nedelji koja počinje 4. marta napravljen je značajan napredak u učenju šta zapravo znači slediti svoje srce.  

Mlad mesec u Ribama donosi novi početak u vašoj postojećoj ili novoj romantičnoj vezi. Na mnogo načina, ova veza je možda već bila u vašem životu. Deo vas se suzdržavao. Sa ovom energijom, u potpunosti ćete prihvatiti duboku vezu koju ste oduvek želeli i zaista ćete se osećati kao da imate vezu o kojoj ste oduvek sanjali, a koju prava ljubav predstavlja.  

Bik  (20. april - 20. maj) 

Najbolji dan za ljubav: subota, 9. mart, Merkur u Ovnu u vašem sektoru snova 

Dozvolite sebi da sanjate šta zaista želite od ljubavi. Ne samo u smislu toga s kim biste bili, već i vrste odnosa koji biste imali i života koji biste vodili zajedno. Merkur u Ovnu ističe ovaj deo vašeg života, ne samo da vam pomogne da ga postanete svesni, već i da vam pomogne da se više fokusirate na stvaranje životnog predstavnika onoga što zaista želite od ljubavi.  

Merkur u Ovnu će vas inspirisati da partneru artikulišete svoje snove, kao i da ih sami pažljivije pratite. Tada se ideja inspiracije i hrabrosti konačno može spojiti tako da se osećate kao da zaista imate tu jedinstvenu ljubav o kojoj ste oduvek sanjali. Ipak, morate biti voljni da uđete "all in". Verujte u sebe i svoju vezu tako potpuno da nema mesta sumnji, jer to je mesto gde ljubav zauvek može da cveta.  

Profimedia
 

Blizanci (21. maj - 20. jun) 

Najbolji dan za ljubav: subota, 9. mart, Merkur u Ovnu u vašoj kući želja 

Ne možete zadržati svoje unutrašnje želje za sebe i očekivati da postanu stvarnost. Dok Merkur prelazi u Ovna u subotu, 9. marta, dozvolite sebi da se otvorite svom partneru i onima koji su vam posebni u životu. Podelite ono čemu se nadate i razgovarajte o tome kako da svoje snove pretvorite u stvarnost. Dozvolite sebi da osetite snagu pozitivne energije koja vas okružuje.  

Dok postajete otvoreniji prema svom partneru i onima koji su vam bliski u vezi sa onim što želite, morate takođe shvatiti da morate odlučiti da to postane stvarnost. Kada možete izabrati da manifestujete ono što želite, krećete se drugačije. Verujete u sebe i vidite situacije u optimističnijem svetlu, što vam takođe omogućava da ostvarite veći napredak ka osećaju da konačno imate sve što ste ikada želeli.  

Rak  (21. jun - 22. jul) 

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 10. mart, mlad mesec u Ribama u vašem sektoru novih veza 

Vreme je da se otvorite za nove početke u ljubavi. Bilo da je ovo ponovno pronalaženje zajedničkog puta nakon prilično izazovnog perioda u postojećoj vezi ili dopuštanje sebi da ponovo verujete u ljubav, ovo je vaša šansa da počnete da pišete budućnost koju zaista želite da živite. Dozvolite sebi da prigrlite lepotu novih početaka sa mladim mesecom u Ribama dok vas ohrabruju da ponovo otvorite sebe i svoje srce za ljubav .  

Mlad mesec u Ribama će vam ponuditi priliku ili priliku da unesete nove i bogate veze u vaš život. Koliko god da je ovo božanska prilika iz univerzuma, takođe morate shvatiti da to ne znači da će svaki trenutak biti lak. Odlučite se da krenete napred čak i ako ne znate kuda će to dovesti, i dozvolite sebi da ponovo iskoristite šansu za ljubav jer svaki trenutak sreće vredi uživati. 

Profimedia
 

Lav (23. jul - 22. avgust) 

Najbolji dan za ljubav:: nedelja, 10. mart, mlad mesec u Ribama u vašoj kući intimnosti 

Mlad mesec u Ribama raste u vašoj kući intimnosti, stvarajući potrebu da se povučete iz sveta i provedete vreme u ponovnom povezivanju sa svojim romantičnim partnerom. Bez obzira na status vaše veze, žudeli ste za dubljom vezom sa svojim partnerom. Jedini način da to zaista izgradite je da sebi date vremena da se povežete i delite. 

Kako mlad mesec u Ribama raste, to će pružiti priliku za novi početak kroz deljenje emocionalne, duhovne, mentalne i fizičke intimnosti. Ovde se radi o stvaranju duboke romantične veze koja na kraju bude bolja nego što ste mogli da sanjate. Bez obzira šta se još dešava u nedelji koja počinje 4. marta, pobrinite se da stvorite vreme za ljubav.  

Devica  (23. avgust - 22. septembar) 

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 10. mart, mlad mesec u Ribama u vašem sektoru veza 

Dozvolite sebi da se vratite svom srcu zašto ste se zaljubili u svog partnera, za početak i fokusirajte se isključivo na ljubav koju delite. Koliko god da imate druge stvari koje vam ove nedelje privlače pažnju, nemojte potcenjivati važnost stvaranja prostora za novi početak u vašoj vezi. 

Mlad mesec u Ribama donosi mir i povezanost u vaš sektor odnosa jer se osećate sigurnije u skoku vere zarad ljubavi. Možda ste vi i vaš partner razgovarali o velikoj promeni u vašoj vezi. Iako ste bili uzbuđeni zbog toga, niste sigurni da li je to nešto u čemu zaista možete uspeti. Zapamtite da je ljubav zaista supersila, i tamo gde se nađe, sve postaje moguće. 

Freepik
 

Vaga  (23. septembar - 22. oktobar) 

Najbolji dan za ljubav: subota, 9. mart, Merkur u Ovnu u vašoj kući ljubavi  

Imate moć energije koja se kreće kroz vas ove nedelje sa Merkurom u Ovnu i mladim mesecom u Ribama. Energija Riba će vas podstaći da postanete odlučniji i fokusiraniji na svoje potrebe. Istovremeno, Merkur u Ovnu će vas motivisati da sledite svoje srce i tragate za romantičnim blaženstvom po svaku cenu. 

Dok je Merkur u Ovnu, vodite računa o tome da pronađete ravnotežu između uspešne veze i žrtvovanja sopstvenih potreba. Ovo je bila ravnoteža na kojoj ste počeli da radite 2023. godine, i možda će se osećati testirano otprilike u to vreme. Koliko god preuzimanje vaših romantičnih želja bilo od koristi, morate se pobrinuti da vam se partner nađe barem na pola puta kako biste bili sigurni da je i veza koju stvarate zdrava.  

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar) 

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 10. mart, mlad mesec u ribama u vašem sektoru romantične posvećenosti  

Pripremali ste se za novi početak u svom romantičnom životu, iako ste se možda osećali nesigurnim kako i kada će se to dogoditi. Ovo je rezultat nekog dubokog isceljenja i oslobađanja od toksičnih odnosa kroz koje ste prošli. Sada, pošto ste bezbedno na drugoj strani, takođe počinjete da sanjate šta sledi.  

Mlad mesec u Ribama u nedelju, 10. marta, nudi vam novi romantični početak kojem ste se nadali. Možda ćete dobiti ponudu ili voditi značajan razgovor o budućnosti u okviru vaše postojeće veze, ili ako ste slobodni, verovatno ćete videti da je slučajni susret zaista bio onaj koji je orkestrirao božansko. Ne potcenjujte značaj malih koraka tokom ovog perioda i verujte da je sve što se pojavi namenjeno vama.  

Freepik
 

Strelac (22. novembar - 21. decembar) 

Najbolji dan za ljubav: subota, 9. mart, Merkur u Ovnu u vašoj kući sreće  

Kada dozvolite sebi da budete srećni, takođe počinjete da uviđate kako taj jedan izbor može uticati na sve druge oblasti vašeg života. Postoji milion situacija koje vas mogu privući, odvlačeći ga od onoga što je važno, jer igraju na vaše sumnje ili želje vašeg ega. Ali izbor da budete tamo gde jeste i da se u potpunosti posvetite tome može vam pomoći da shvatite da je sreća najkritičniji izbor koji možete da napravite za sebe ili svoju vezu. 

Merkur će preći u Ovna neposredno pre mladog meseca u Ribama, naglašavajući sreću, romantičnu vezu i dom. Ovo je vaše vreme da uživate u svemu što ste zaista stvorili. Da budete zadovoljni onim što imate, a ne da uvek gledate ono što nemate. Da vidite da kada ste okruženi ljubavlju, već imate sve što ste ikada mogli da sanjate.  

Jarac  (22. decembar - 19. januar) 

Najbolji dan za ljubav: subota, 9. mart, Merkur u Ovnu u vašem sektoru doma  

Nedelja koja počinje doneće omekšavanje komunikacije sa partnerom i omogućiće vam da se fokusirate na planove za svoju vezu. Merkur će se prebaciti u Ovna, fokusirajući se na to kako da krenete napred kao nova izlečena verzija sebe i šta to znači za vaš izgled u vezi. U isto vreme, mlad Mesec u Ribama će vam pomoći da istinski saopštite šta osećate i želite kako biste se osećali samopouzdano. Ovog puta, to će zaista biti zauvek.  

Merkur u Ovnu usmerava vaš fokus na ono što želite da promenite ili primenite u svom domu i na osećaj  intimnosti u vašoj vezi. Možda ćete početi da razmišljate o preseljenju, preuređenju ili proširenju svog života zajedničkim životom ili proširenjem porodice. Ovo je vaša šansa da zaista pustite prošlost i prigrlite ljubav koja je pred vama bez straha da će se ona ikada završiti.  

Freepik
 

 

Vodolija (20. januar - 18. februar) 

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 10. mart, mlad mesec u Ribama u vašoj kući samopoštovanja 

Dostojni ste svakog sna koji ste ikada imali. Koliko god da ste lečili da biste mogli u potpunosti da primite ljubav koju zaslužujete, dolazi promena koja će vam pomoći da pređete sa preživljavanja na napredovanje u vašoj romantičnoj vezi. Kako mlad mesec u Ribama naglašava vaš osećaj sopstvene vrednosti, vreme je da proglasite novi početak u vašoj romantičnoj vezi.

Mlad mesec u Ribama će vam omogućiti da prevaziđete osećaj da morate da se borite da dobijete ono što želite od ljubavi. Umesto da na sve gledate kao na potencijalnu pretnju vašoj bezbednosti ili sreći, pokušajte da svog partnera vidite u najboljem mogućem svetlu i verujte mu kada iskaže svoju naklonost i želje prema vama. Dozvolite sebi da prođete kroz eru borbene ljubavi i u prostor gde u potpunosti primate ovu ljubav u svoj život jednostavno zato što znate da je zaslužujete.  

Ribe (19. februar - 20. mart) 

Najbolji dan za ljubav: subota, 9. mart, Merkur u Ovnu u vašem sektoru prioriteta  

Merkur u Ovnu će istaći vaš sektor prioriteta, pomažući vam da počnete da se fokusirate na to kako vaša veza i partner dodaju vrednost vašem životu. Sa toliko planeta u Ribama, mnogo ste se fokusirali na to kako predstavljate svoju unutrašnju istinu i sebe. Sada je vreme da se odmaknete od toga i počnete da zaista vidite prisustvo koje vaš partner donosi u vaš život.  

Merkur u Ovnu će vam pomoći da izrazite ono što vam je potrebno da biste se osećali kao da je vaš život ispunjen većom vrednošću. Ovo će se svesti na promenu vaših prioriteta kako biste imali više vremena za ljubav i vezu i eventualno bilo koje druge promene koje su vam potrebne od vašeg partnera kako biste se osećali vrednije. Zasnovati svoje životne odluke na onome što dodaje najveću vrednost vašem životu je čin samoljublja. Kada volite sebe u potpunosti, može i vaš partner.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike