Astrološke zamke ljubavi: Pogrešni partneri koje privlačite na osnovu svog horoskopskog znaka

24.02.2024

10:20

0

Autor: V. I.

Kako planete vašeg znaka određuju loše izbore u ljubavi

Astrološke zamke ljubavi: Pogrešni partneri koje privlačite na osnovu svog horoskopskog znaka
Copyright Profimedia

U potrazi za idealnim partnerom, često se susrećemo s izazovom privlačenja osoba koje možda nisu najkompatibilnije sa našim karakterom i životnim ciljevima. Zanimljivo je kako naš zodijački znak može imati uticaja na tip osobe koji nas najčešće privlači, a ponekad su to upravo one vrste osoba s kojima teško gradimo zdrave i stabilne veze

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi često privlače pasivne partnere koji od njih očekuju da budu glavni motor svih zajedničkih aktivnosti. Ovi partneri obično prepuštaju Ovnovima da planiraju izlaske, vode glavne razgovore i donose odluke, dok sami ne pokazuju inicijativu ni u čemu. Takva dinamika može dovesti do frustracije, jer Ovnovi cene ravnopravnost i želju za avanturom i u partneru.

Profimedia
 

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi privlače osobe koje su izuzetno privržene, ali često i posesivne. Ovi partneri mogu postati nervozni ili ljubomorni kada Bikovi provode vreme sa prijateljima ili uživaju u aktivnostima van veze. Ovakva situacija može stvoriti napetost, jer Bikovi vrednuju svoju nezavisnost i potrebu za ličnim prostorom.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizance privlače misteriozne osobe koje često kriju svoje prave emocije i misli. Ovi partneri ne vole da dele detalje o svojim osećanjima, ostavljajući Blizance u nedoumici i potrazi za odgovorima. Ova vrsta veze može biti izazovna za Blizance koji cene otvorenost i komunikaciju.

Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi privlače partnere koji ne pokazuju dovoljno pažnje prema detaljima i ne zapažaju kada je nešto pogrešno. Ovi partneri često zaboravljaju važne datume, sitnice koje Rakovi spomenu ili ne prepoznaju kada je Rak tužan ili uznemiren. Rakovi, koji su izrazito emotivni i brinu o detaljima, mogu se osećati zanemareno i neshvaćeno u takvoj vezi.

Profimedia
 

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavove privlače ljudi koji su skloni ogovaranju i koji se često nalaze u centru drame. Ovi partneri mogu stvoriti konflikte kako sa Lavom, tako i sa drugima, što može dovesti do nepotrebnih sukoba. Lavovi, koji vole harmoniju i divljenje, mogu se osećati iscrpljeno i frustrirano zbog stalnih drama.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device privlače osobe koje su često negativne i koje se žale na sve oko sebe. Ovi partneri retko izražavaju zadovoljstvo ili sreću, čak i u najlepšim trenucima. Za Device, koje teže perfekcionizmu i pozitivnom okruženju, ovo može biti veliki izvor frustracije i nervoze.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage privlače nestabilne osobe koje imaju problema s održavanjem obećanja i realizacijom planova. Ovi partneri mogu često menjati mišljenje ili otkazivati dogovore, što Vage može ostaviti u stanju neizvesnosti i razočaranja. Kao znak koji ceni ravnotežu i pouzdanost, Vage mogu naći ovakvo ponašanje posebno teškim za prihvatanje.

Profimedia
 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije privlače osobe koje se teško odlučuju čak i za najmanje stvari, kao što je izbor restorana. Ova neodlučnost može da Škorpije dovede do ivice ludila, koje cene odlučnost i strast. Partnerova nesigurnost može da izazove osećaj da veza nema čvrste temelje i time smanji interesovanje Škorpije za partera..

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelčeve privlače partneri koji se ponašaju nezrelo i ne shvataju životne obaveze ozbiljno. Ovi partneri mogu zanemarivati važne odgovornosti, ostavljajući Strelčeve da se nose sa posledicama. Za Strelčeve, koji cene slobodu, ali i zrelost, takvi partneri mogu biti veliki izvor frustracije.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčeve privlače osobe opsednute karijerom, koje teško nalaze vreme za zajedničke trenutke. Ovi partneri često provode vreme radeći ili proveravajući poslovne e-mailove, čak i kada su zajedno, ostavljajući Jarčeve da se osećaju zanemareno. Jarčevi, koji cene posvećenost i stabilnost, mogu se osećati frustrirano u ovakvim odnosima.

Profimedia
 

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije privlače osobe koje se ponašaju razmaženo i imaju nerealna očekivanja. Ovi partneri mogu zahtevati Vodolijino vreme i pažnju bez uzajamnog davanja, što može izazvati osećaj nepravde. Vodolije, koje cene jednakost i nezavisnost, mogu naći ovakav odnos posebno iscrpljujućim.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe privlače partneri koji vole zabavu i ne shvataju život previše ozbiljno, čak i kada veza zahteva rad. Ovi partneri mogu izbegavati ozbiljne razgovore ili obaveze, ostavljajući Ribe da se nose sa stvarnošću samostalno. Za Ribe, koje cene duboku emotivnu povezanost i predanost, ovakav odnos može biti izazovan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike