Mesečni horoskop za mart: Za Ovnove je vreme da sebe stave na prvo mesto, Device da ne izbegavaju teške razgovore

28.02.2024

13:20

0

Autor: K. O.

Zvezde nam otkrivaju šta nas čeka na polju ljubavi, zdravlja i posla u ovom mesecu

Mesečni horoskop za mart: Za Ovnove je vreme da sebe stave na prvo mesto, Device da ne izbegavaju teške razgovore
Copyright Freepik

Ovan

Istini za volju, mart je prilično pospan mesec za vas do kraja, ali postoje načini da se pomerite i izađete iz letargije. Odlazak na tihi solo odmor negde tokom prvog dela meseca mogao bi da vas napuni više od razgovora o onoj stvari o kojoj ste već mnogo pričali na terapiji. Ponekad je važno razlikovati da li ste umorni ili samo emocionalno izgoreli. Kako možete da isključite preterano brbljanje koje vas odvlači od tihih signala koje vaš duh pokušava da vam pošalje?

Nakon što sunce uđe u Ovna 19. marta, izlazite iz svoje močvare i ulazite u svetlost dok vam se vraćaju samopouzdanje, vitalnost i osećaj vrednosti. Ubrzo nakon toga, vaš vladar Ascendenta, Mars, ulazi u Ribe 22. Možda još uvek pobeđujete močvarna čudovišta svog nezadovoljstva, ali ovog puta niste devojka u nevolji – vi ste heroj koji je došao da se izbavi od brige, straha i zabludnih razmišljanja. Vaša najveća snaga trenutno je vaše znanje o tome ko ste. Vaš mač sigurnosti može da preseče maglu sumnje.

Kako se približavate pomračenju meseca 25. marta, samo vreme može da se pomeri kako se približavate prekretnici u vašim odnosima. Možda ste videli da ovo dolazi iz daljine, ali niste očekivali da ćete to dostići tako brzo - pomračenja, međutim, imaju način da ubrzaju neizbežno. Na vašem introspektivnom putovanju u poslednjih nekoliko nedelja, možda ste razmišljali o određenoj osobi čija je izdaja (ili nedostatak dostupnosti) pomutila vaše rasuđivanje. Da li je vreme da ih oslobodite ili jednostavno promenite uslove u vezi? To, inače, nije retoričko pitanje - samo vi znate šta za vas ima smisla. Definitivno se oseća kao da je vreme da sebe stavite na prvo mesto, ali uverite se da pri tom ne pucate sebi u nogu.

Bik

U ovom trenutku, osporavanje pretpostavki o vama je druga prča. Bio si duboko u tom poslu poslednje tri godine. Dakle, ako nađete da vas svrbi još jedan manji obrt oko 3. marta, neka vas vodi žeđ za novitetom. Ovo može, ali ne mora imati neke veze sa prošlomesečnim kontroverzama, ili sa nabijenom prirodom onoga na čemu ste profesionalno radili. Niste ono što ste bili pre pet godina, pa čak ni pre pet meseci. Šta je novo na vrhu vašeg jezika?

Nakon što Venera uđe u Ribe 11. marta, pojačava se vaš nagon za spajanjem sa kolektivom. Ovo je obično prijatan, društveni tranzit za vas koji pruža zadovoljavajući osećaj povezanosti i stavlja vas u sobe pune zanimljivih, istomišljenika.

Freepik
 

Međutim, ovaj put nešto izgleda malo drugačije. To nešto je Saturn. Možda se osećate isključeno iz grupe, posebno oko 21. marta. Možda ste vi taj koji ne može ili ne želi da bude na istoj talasnoj dužini kao i svi ostali. To ne znači da treba da otkažete godišnje putovanje za devojke ili da izbegavate da se pridružite grupnim turama - samo znajte da će vam biti bolje da uđete u to sa smanjenim očekivanjima. Još bolje, šta vas vaše oklevanje uči o tome šta zapravo želite van društvene veze upravo sada? Ako dobijete bol, gde vas umesto toga preusmerava vaše „ne“?

Kraj meseca je mesto gde stvari postaju zanimljive. U Vagi je 25. marta pomračenje meseca, što vas dovodi do još jednog velikog obrta u vezi sa vašim poslom, zdravljem, a možda čak i vašim kućnim ljubimcima. Šta se pojavilo oko ovih tema u oktobru i kako sada ponovo morate odgovoriti na poziv? Ovog puta, poremećaj može uključiti dinamiku tima na vašem poslu, vaše prijatelje ili zajednicu kojoj tražite smernice i pripadnost. Grupe na mreži mogu biti odličan izvor informacija, a možete se snaći uz malu pomoć svojih prijatelja. Ali ako se ne osećate saslušano ili ne ispunjavate svoje potrebe, možda je vreme da potražite druge oblike podrške.

Blizanci

Ako postoji govor ili prezentacija koju treba da održite na poslu ovog meseca, sačekajte posle 9. marta, ako ikako možete. Merkur pliva kroz neke mutne vode početkom marta, i to će zakomplikovati vaše napore da se javno izrazite. Ipak, nije sve izgubljeno i ovo bi zapravo mogao biti inspirativan trenutak za smisleno ispuštanje mikrofona. Kreativno izražavanje je favorizovano u ovom tranzitu - direktna komunikacija nije.

Ako ste se osećali više neshvaćeno nego opčinjeno ovim uticajem, verovatno ćete dobiti mnogo olakšanja od Merkurovog ulaska u Ovna 9. marta. Vaš proces će biti mnogo jasniji i direktniji, a generalno ćete biti manje zapetljani u logističke čvorove. Iako ćete se lakše povezati sa svojom publikom u drugom delu meseca, možda će i dalje postojati dugotrajan profesionalni mamurluk sa kojim ćete morati da se borite, posebno kada su Venera i Saturn blizu konjunkcije 21. marta.

Ako se iz bilo kog razloga ne osećate cenjenim zbog svog doprinosa, pogrešili ste sa svojim šefom ili mrzite način na koji su vaši udarci u glavu izašli. Krajnja linija u svim ovim mogućnostima je da niste zadovoljni načinom na koji vas svet predstavlja ili vidi i da se ne osećate super povezanim sa ulogom koju igrate u društvu. Možda je ovo pravo vreme da definišete ono čime treba da se bavite, tako da vaše vrednosti jasnije odjekuju?

Kako pomračenje meseca 25. marta pogodi vašu petu kuću kreativnosti i uživanja, možda ćete odlučiti da promenite nešto u vezi sa omiljenim načinom zabave ili možda odustanete od kreativnog pravca iza kojeg jednostavno ne možete da stanete.

Profimedia
 

Rak

Mart vas zatiče na talasima, ali da li je to više luksuzno krstarenje ili atmosfera brodoloma? Istini za volju, postoji pristojna šansa da ćete naići na neke neprijatnosti ako putujete ovog meseca, ili bar na neke sumnje i neizvesnosti na svom duhovnom i obrazovnom putu. To su, inače, dve stvari koje se mogu desiti u isto vreme. Iskustva koja imate na putu često vam otvaraju oči da drugačije gledate na svet. Da, čak i one u kojima niste toliko uživali.

Što se tiče onoga što možete očekivati, prva nedelja marta je problematičnija sa logističke strane stvari, a veća je verovatnoća da će vas sredina meseca izneveriti. Naročito oko 8. marta rastu vaše šanse da se izgubite u novom gradu, da pas pojede vaš pasoš ili da kiše poplave vaš jedini održivi put van grada. Vaši problemi sa navigacijom se ublažavaju nakon 9. marta, ali vaša sposobnost da uživate na odmoru se donekle smanjuje. Možda hrana nije tako dobra, možda vam se ne sviđa način na koji izgledate u bilo kojoj od putnih odela ili vam je teško da sklapate prijateljstva. Ovo može biti posebno izazovan trenutak ako ste solo putnik. Nezadovoljstvo dostiže vrhunac oko 21. marta, ali i vaše rasuđivanje. Ovo može biti trenutak za učenje ako mu dozvolite. Ne morate da se prisiljavate da se pretvarate da vam je stalo do poseta precenjenih destinacija. Možete biti mnogo jasniji o tome koje su vaše vrednosti.

Postoji pomračenje meseca u vašoj četvrtoj kući doma i korena 25. marta i postoji zaista dobra šansa da će se nešto u ovoj oblasti vašeg života uskoro promeniti kao direktan rezultat ovog zbunjujućeg i ne baš zabavnog iskustva. Ovo bi moglo biti povezano sa selidbom ili sa vašim sve većim razumevanjem istorije vaše porodice. Otpuštanje onoga što više nije istinito oslobodiće vas da pronađete put kući.

Lav

Možda ćete imati malo emocionalnog mamurluka od februara, što je za vas donekle normalno u ovo doba godine, ali takođe, stvari trenutno idu malo drugačije. Poslednjih godinu dana su vas molili da malo ozbiljnije shvatite svoje emocionalne granice, da prestanete da zaobilazite svoj bol i da budete malo pronicljiviji u pogledu toga kome verujete. I da, naučite da povremeno kažete „ne“ kada taj jedan prijatelj zatraži da vam stavi na karticu zajedničke naknade za godišnji odmor. Zato se nemojte previše iznenaditi ako se sredinom meseca trudite da steknete jasnoću o tome gde stojite sa određenim prijateljima i zaverenicima, a posebno, gde stojite sami sa sobom.

Osećaćete se mnogo sličnije sebi posle 19. marta kada Sunce ulazi u Ovna i vraća vam sjaj i samopouzdanje, a takođe će osvetliti deo vašeg grafikona koji je povezan sa putovanjem. Da, sezona Ovna je verovatno vaše omiljeno godišnje doba da postanete nova osoba u inostranstvu ili da se osećate potvrđeno svojom sposobnošću da se krećete svetom. Povratak svog duha je dobar razlog kao i svaki drugi da odete negde gde je novo, iskoristite šansu u novoj avanturi i zablistate za svoje znanje.

Profimedia
 

Međutim, malo je verovatno da će stvari biti potpuno hladne ili bez ikakvih događaja dok krenemo u sezonu pomračenja, tako da ovo možda nije vreme za pakovanje kofera. Pomračenje meseca 25. marta pokreće prekidač u vašoj trećoj kući braće i sestara, šire porodice, bliskih prijatelja, komšija i lokalnog prostora. Ako je u oktobru došlo do malog raspada ili poremećaja u jednoj od ovih veza, obratite pažnju na zaokrete koji vas dovode do još jedne krivine na ovom putu. Možda čak i nije osoba sa kojom prolazite kroz to, već mesto. U ovom trenutku, možda ste spremni da napustite poznato i krenete dalje u nepoznato. Možda ste zaista završili sa ovim gradom, posebno ako ste se zadužili samo da biste tamo priuštili kiriju. Svi oni granični radovi o kojima smo ranije govorili će pomoći da odlučite šta treba da odlučite sledeće.

Devica

Sa Saturnom koji je tranzitirao vašu sedmu kuću partnerstva za prošlu godinu, pritisak da se definiše odnos je prisutan. Bilo da se radi o učvršćivanju dinamike u kojoj se već nalazite ili o tome da vam bude zaista jasno šta vam je potrebno od veza. Verovatno ste bili manje voljni da budete svačiji najbolji prijatelj (ili da tolerišete tuđe želje ili nedostatak granica).

Ove lekcije će se ponovo pojaviti ovog meseca i koliko god da se možda ne osećate dobro u ovom trenutku, možda ćete biti zahvalni toj osobi što vam je pokazala ko je zaista, ili što je spremna da sa vama radi na održavanju odnosa. Pogrešne komunikacije mogu da nastanu početkom marta, posebno oko 8, tako da ne uzimajte reči drugih ljudi zdravo za gotovo i obavezno razjasnite šta je vaš partner ili saputnik mislio kada je rekao da se „pobrinuo za sve detalje. ” Sredinom meseca se možda osećate pomalo loše emocionalno, ali nadamo se da vaša osećanja odbačenosti mogu biti poziv na razgovor i dublju intimnost, a ne samostalni ubica bliskosti zbog kojeg se prerano zatvorite. Na ličnom nivou, bar ćete biti malo jasniji nakon 9. i sposobniji da se direktno bavite stvarima.

Šta god da se radi, to će verovatno dovesti do trajnih promena. Kraj meseca nas dovodi u sezonu pomračenja, a ovo počinje pomračenjem meseca 25. Iako ovo pomračenje može uticati na vaše finansije više od bilo čega drugog, ova priča veza može biti utkana u njega. Možda se spremaju promene koje utiču na prihod partnera, ili pregovarate o nekoj vrsti ugovora sa cenom. Možda ste se samo umorili od načina preživljavanja i spremni ste da dobijete više podrške od drugih (što bi moglo biti ono o čemu su se ovi razgovori vodili sve ovo vreme). Verujte jasnoći svojih namera da vodite put i ne plešite oko teških razgovora.

Profimedia
 

Vaga

Sećate se da je postojala vaša verzija pre oktobra i verzija koja je došla posle? Mart se oblikuje kao slična monumentalna centralna tačka u vašoj evoluciji. Iako se ovo apsolutno može opisati kao proces „pronalaženja sebe“, više je da skidate višak slojeva da biste došli do gole istine. Skidanje viška slojeva nije uvek nešto što radimo zato što nam se tako dopada, već zato što smo previše umorni da bismo to izdržali.

Ovo se uglavnom sve odnosi na pomračenje meseca u Vagi koje dolazi 25. marta, ali preokreti koje preduzimate da biste stigli tamo su takođe važni. Nešto tako naizgled bezazleno kao što je „odlučivanje da idete na ples salse u Kolumbiju kada ste se uvek kleli da vam je previše neprijatno da plešete u javnosti“ može imati efekte talasanja koji predstavljaju nešto veće. Početkom meseca imate priliku da promenite stvari u potrazi za radošću dok Venera kvadratira sa Uranom 3. marta. Ako vas je svet odredio za čokoladnu osobu, poželećete da izaberete sladoled od đumbira i ananasa. Verujte svojim instinktima i vidite šta vas oni uče o sebi.

11. marta Venera ulazi u Ribe. Obično, ovo je Venerin tranzit koji vas podstiče da uživate u svojim rutinama, uživate u omiljenim režimima nege o sebi, povežete se sa svojim kolegama i preplavite aspekte svog posla koji zaista volite. Ali kako se Venera kreće ka konjunkciji sa Saturnom 21, možda ćete se osećati napregnuto ili inhibirano kada je u pitanju uključivanje u ovaj magični tok, ili možda jednostavno nedovoljno cenjeni zbog nezahvalnog posla koji svakodnevno obavljate. Možda se osećate fizički pod vremenskim uslovima, ili kao da se borite da pronađete blagoslov u malim stvarima ili u svakodnevnom životu koji ste izgradili za sebe.

Pomračenje 25. marta predstavlja ponor lične promene, ali će verovatno imati neke veze sa ovim mračnim razočaranjem koje osećate. Ne možete se definisati samim stvarima koje vam izazivaju sagorevanje. Manji simptomi su ponekad znak da vam je potrebna promena načina života. Nemojte se plašiti da se rastanete od onoga što vas iscrpljuje, čak i ako je to nešto oko čega ste ranije formirali identitet.

Škorpija

Da li ste obraćali pažnju tokom pomame Marie Kondo pre nekoliko godina? U svakom slučaju, senzibilizacija na ono što izaziva radost, a šta ne, može biti vredan vodič za vas ovog meseca. Više od bilo čega drugog, negovanje discipline da uklonite ono što više ne čini dobro za vas, da mu zahvalite i pustite to, jedna je od najzdravijih stvari koje možete da uradite za sebe u martu.

Ovo se zapravo i ne odnosi toliko na vaš dom, koliko god organizovan ili ne. Radi se o načinu na koji se vaš život oseća smisleno ispunjenim ili pretrpan zabavama i izlascima u bar koji vas zapravo odvlače od osećaja ispunjenosti.

Profimedia
 

Što se tiče sortiranja svega što ide, očekujte neku neizvesnost na početku meseca i nešto što vam jasno stoji na putu da se zabavite sredinom meseca. Ali da li vam to smeta ili vas samo preusmerava? Ako ste roditelj, možda ćete se boriti da se povežete sa svojom decom i osećate bolove odbacivanja sredinom marta. Povezujući sve ove moguće niti, na pamet padaju reči „teška ljubav“. Reći "ne" nečemu (ili nekome) može biti najveća demonstracija ljubavi, čak i ako poremeti protok hormona sreće za trenutak.

Verovatno postoje stvari koje će morati da se dese sledeće u tom pogledu, a vi ćete se osećati nešto više motivisanim da skočite u sledeće korake nakon što Mars uđe u Ribe 22. marta. Ali takođe, pomračenja su uskoro pred nama i vaš plan akcije bi mogao biti osujećen - ako ne ovog meseca, onda najverovatnije u aprilu. Nešto je spremno da se promeni kada je u pitanju vaš životni stil, vaše blagostanje i vaš negativni samogovor, i ne možete da ignorišete pisanje na zidu.

Strelac

Srodstvo je preovlađujuća tema za vas ovog meseca dok kružite oko pitanja porodice - i one vrste koja uključuje vašu krvnu lozu, i one koju odaberete. Postoje ljudi sa kojima ste vezani jer delite istu istoriju i genetiku, a postoje ljudi sa kojima ste vezani jer delite sličan duh. Ali postoji velika šansa da ćete u martu odmeriti neke važne izbore (kao, na primer, ne možete li više da ignorišete koliko ste gladni za pravom zajednicom u mestu u koje ste se preselili da biste bili bliže porodici? Da li ste prerasli scenu u kojoj trenutno živite, i da li se sada pitate da li bi trebalo da izađete odatle).

Problemi oko vašeg doma, ili možda neke greške u komunikaciji sa vašom porodicom, mogu doprineti vašem osećaju ogorčenosti početkom meseca. Pokušajte da odolite iskušenju da čitate stvari više nego što je potrebno, jer rizikujete da povredite svoja osećanja oko 21. Ipak, ako ne osećate ljubav iz svog užeg kruga ili jednostavno ne osećate isti osećaj utočišta kao što ste nekada osećali u svom domu, to bi moglo biti važno osećanje na koje treba obratiti pažnju. Ovih dana tražite pravo sidro, trajni osećaj stabilnosti, zauvek dom koji će vam poželeti dobrodošlicu sa svih vaših putovanja. Takođe, kuća nije dom bez pravih ljudi u njoj.

25. pomračenje meseca u Vagi preokreće zaplet u vašoj potrazi za pripadanjem. Možda ste već u oktobru stekli unutrašnji osećaj da znate oko ovoga - da možda prerastete krug prijatelja ili manje rezonujete sa jednom ili više zajednica kojima pripadate. Razmislite kako se možda osećate povezanim sa različitim zajednicama koje postoje na osnovu vašeg zajedničkog porekla. Da li se borite da nađete svoje mesto u dijaspori, ili više nema toliko ljudi koji liče na vas u vašem sadašnjem staništu? Znate šta ćemo sledeće reći - putovanje može biti, u najmanju ruku, privremeno rešenje. Ali nešto od onoga što osećate može zahtevati trajnije rešenje.

Freepik
 

Jarac

Stvaranje sadržaja vam je zapetljalo um u čvorove? Ili vam se možda zabrljao kalendar sastanaka? Stvari na poslu su verovatno trenutno u tranziciji i to stvara blagi haos za vas. Vaš pravac se može menjati dok se udaljavate od karijere ili verzije vašeg profesionalnog identiteta koja vam više ne odgovara, a možda ćete provesti mart radeći na nekim novim sadržajima na društvenim medijima kako biste pokušali da uhvatite svoju novu nit. Možda jedan od vaših šefova napušta kompaniju, što znači da ćete mart provesti na sastancima dok prolazite kroz neurednu tranziciju.

Bez obzira na to šta se dešava, pogrešna komunikacija (i logistički problemi) mogu da vas izbace iz koloseka početkom marta, ali ćete polako početi da to ispravljate sa dovoljno strpljenja i jasnoće oko vrednosti koje pokušavate da saopštite. Nešto od ove konfuzije moglo bi da prokrvari i u vaša bliska prijateljstva i proširene porodične odnose, što definitivno neće umanjiti ubod ako osetite (opaženo ili stvarno) odbijanje na drugoj strani. Potencijal da se osećate izostavljenim iz grupnog ćaskanja dostiže vrhunac oko 21. Nikada nije loša ideja da tražite razjašnjenje ako niste sigurni šta se dešava, ali je sasvim moguće da ništa od ovoga nije misterija za vas i da ste manje-više očekivali ovu reakciju kada ste odbili da nastavite da igrate ulogu na koju su svi ostali navikli.

Više ste spremni da pustite jednu ili više od tih uloga, a to će biti sve opipljivije što se više približavate pomračenju meseca 25. Ovo bi moglo izgledati kao iznenadni razvoj događaja ili samo prirodni rasplet spoznaja koje ste počeli da imate još u oktobru. Vaš profesionalni put, svetski status i reputacija prolaze kroz proces propadanja, kao zmija koja prerasta kožu. Ako je vaš identitet vezan za nešto oko čega se sada osećate napeto, možda je vreme da napravite mesto za novi, čak i ako (a posebno ako) vam taj stariji identitet čita kao duboko poznat.

Vodolija

Ulazite u mart i dalje idete na prošlomesečni maksimum, a možda ćete se osećati ohrabrenim da uradite još jedno slatko malo okretanje scenarija oko 3. marta, dok Venera u Vodoliji kvadrira Uran. Da li će to biti dramatičan potez u frizerskom salonu, isprobavanje nečeg drugačijeg za veličinu za koju nikada niste mislili da biste želeli, ili neka druga verzija preobrazbe? Ovo je logičan sledeći korak na vašem putu ličnog oslobođenja, čak i ako svima koji gledaju izgleda čudno.

Veća priča ovog meseca je vaš stalni proces oko postavljanja trajnijih finansijskih osnova za podršku vašoj navici putovanja. Iako ste verovatno osetili potrebu da ovo shvatite ozbiljnije tokom prošle godine, možda ćete udvostručiti svoje napore u martu ili se možda samo osećate frustrirano zbog svega što ne ide kako treba (barem ne još). Moraćete da proverite svoje bankovne izvode (i da ih proverite dva puta) tokom prve nedelje marta, jer je verovatnoća propusta velika.

Profimedia
 

Sredina meseca je na svoj način izazovna, ali ne zato što ste prespavali plaćanje računa. Možda ćete osećati da budžet za štednju boli više nego inače, posebno oko 21. marta kada se Venera spoji sa Saturnom u vašoj drugoj kući potrošnje. Bez obzira da li vam jako nedostaju neke male poslastice od kojih ste morali da odustanete ili se osećate isključeno iz večera koje ste morali da odbijete, ovo je jedna od onih stvari koje su verovatno loše u ovom trenutku, ali se mogu učiniti podnošljivijim pazeći na nagradu. Ako vam odlazak bez nekih od tih stvari kratkoročno omogućava da uživate u većoj stabilnosti na duži rok – i da, priuštite sebi stvari do kojih vam je najviše stalo – onda je ovo takođe način da razjasnite svoje vrednosti.

Pomračenje meseca 25. označava vašu devetu kuću dugih putovanja, što znači da će deo vaše novčane jednačine ovog meseca možda morati da uključuje oduzimanje nekih od vaših dugotrajnih ambicija putovanja - ili možda samo dopuštanje da poprime drugačiji oblik. Možda ste se već probudili u radosti lokalnih putovanja ili ste se otvorili ideji da putujete na načine na koje niste razmišljali. Možda ćete umesto da ostanete u hotelima, volontirati u hostelu u zamenu za besplatan smeštaj ili raditi na organskim farmama širom sveta. Ako je to putovanje sa budžetom koji vam je potreban, imate opcije. Možda ćete samo morati da napustite neke od svojih starih pretpostavki.

Ribe

Prošle godine ste naučili neke teške lekcije, a delimično, one bi mogle imati veze sa potrebom da povučete svoju energiju iz dinamike koja nije uzvraćena. Koliko god volite da dajete i dajete (a da nužno ne očekujete ili želite mnogo zauzvrat), pokazuje vam se neophodnost samoodržanja i da ne sipate u tuđu šolju kada se vaša iscrpi.

Ovo je na kraju čin samoljublja koje se oseća kao teška ljubav u ovom trenutku. Dok se približavate još jednom odlučujućem trenutku koji može uključivati potrebu da postavite neke granice ili odustanete od razmene koja više ne funkcioniše za vas, možda ćete se zgražavati od ideje da morate da „igrate negativca“, ali ponekad je teška stvar najbolja stvar za uraditi.

Što se tiče efektivnog komuniciranja vaših potreba, možda ćete imati više uspeha nakon 9. Pre toga, a posebno oko 8, potencijal da budete neshvaćeni svakako postoji. Možda će se novi mesec 10. marta u Ribama osećati kao bolje vreme da proverite gde se nalazite i počnete ispočetka. Trebaće vam nešto od te odlučnosti da se učvrstite protiv uočenih omalovažavanja i bolova odbacivanja koje biste mogli da osetite dok se približavate konjunkciji Venera-Saturn 21. Ako davanje prioriteta negativno utiče na jednu od vaših veza dovoljno da se osećate ovako, verovatno nije veza u kojoj želite da budete, ali to ne čini da vas u ovom trenutku manje boli. Na kraju krajeva, važno je da verujete sebi da ćete imati svoja leđa.

Profimedia
 

25. pomračenje meseca u Vagi poništava neke od emocionalnih transakcija koje vas povređuju i dovode u dugove. Pomračenja ovog proleća mogu vas takođe dovesti do još jedne prekretnice u vašem finansijskom životu. Možda menjate posao, preispitujete nešto o načinu na koji zarađujete, pravite značajnu kupovinu ili premeštate sredstva - možda ponovo konsolidujete svoje dugove ili otplaćujete kreditnu karticu. Čak i sa najboljim namerama, lako je sakupiti karticu - posebno ako dajete prednost iskustvima u odnosu na stvari. Promene koje sada učinite mogu vam na kraju pomoći da bolje uklopite više putovanja i više tih nezaboravnih iskustava u svoj budžet, piše cntraveler.com.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike