Iako slične, septembarske i oktobarske Vage se razlikuju u nekoliko bitnih osobina

24.09.2023

13:20

0

Autor: V. I.

Rođeni u istom znaku mogu biti i te kako razlićiti u zavisnosti od toga u kojem su mesecu rođeni

Iako slične, septembarske i oktobarske Vage se razlikuju u nekoliko bitnih osobina
Copyright Profimedia

 

Za osobe rođene između 23. septembra i 22. oktobra često se kaže da su miroljubive, pravedne i da imaju izražen osećaj za estetsku i lepo. Međutim, nisu sve Vage iste. One koje su rođene u septembru se ipak u nekim stvarima razlikuju od onih Vaga koje su rođene u oktobru pa hajde da saznamo koje su te ključne razlike.

Uticaji različitih planeta

Osobe koje su rođene u septembru kao Vage neretko su pod intenzivnim uticajem Venere, koja važi za planetu umetnosti i ljubavi. Ona je ujedno i planeta vladar ovog horoskopskog znaka. To čini septembarske Vage posebno osetljivim na umetnost, muziku i estetiku. S druge strane, Vage koje su rođene u mesecu oktobru mogu da osetie jači uticaj Merkura ili Urana, što izaziva da one budu komunikativnije i odlučnije.

 

Razlike u karakteru

Vage rođene u septembru su krotke i težiće umerenosti i harmoniji u svim aspektima života. One su  sklone diplomatskom rešavanju problema i izbegavanju sukoba.Vage rođene u oktobru pak mogu biti malo direktnije u natupu. One su takoše sposobnije da spuste loptu kako bi postigle ravnotežu u odnosu.

Lični odnosi

Iako su Vage generalno poznate kao znak koji veoma ulaže u odnos i vezu, septembarski primerci su skloniji analizi, introspekciji i dubokoj emocionalnoj povezanosti s partnerom, dok su oktobarske više društvene i otvoreni za nova poznanstva i iskustva.

Profimedia
 

 

Karijera i ambicije

Vage rođene u septembru često su više fokusirane na to da se ostvare u kreativnim i umetničkim vodama. Estetika i lepota igraju veliku ulogu u njihovom životu. Oktobarske Vage su možda više fokusirane na uspeh na poslu koje zahteva logičko razmišljanje i analitičke sposobnosti, ali to nikako ne znači da su manje kreativne.  Iako septembarske i oktobarske Vage dele mnoge osobine, kao što su težnja za pravdom, ljubav prema estetici i uravnotežen život, postoje i suptilne razlike koje ih čine jedinstvenim. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike