Pomračenje punog meseca donosi značajne životne promene za ova četiri horoskopska znaka: Vreme je za transformaciju

26.10.2023

19:20

0

Autor: K. B.

Nadolazeće pomračenje punog meseca 28. oktobra donosi sa sobom značajne promene i prilike za određene znakove Zodijaka

Pomračenje punog meseca donosi značajne životne promene za ova četiri horoskopska znaka: Vreme je za transformaciju
Copyright Profimedia

Nekoliko horoskopskih znakova će iskusiti značajne promene u svojim sudbinama usled nadolazećeg pomračenja punog meseca.

Naime, za svega dva dana, 28. oktobra biće pomračenje punog meseca u Biku. Mesec će biti pun tačno u 22.24.

Ova pojava uticaće na brojne znakove Zodijaka, a posebno na ova četiri.

Evo kakvu će transformaciju doživeti ova četiri znaka Zodijaka. Proverite da li ste među njima!

Devica

Venera će biti u vašem znaku tokom pomračenja, što donosi potencijal za veći uspeh. Finansijski dobitak, povećanje plate i povoljan ishod pravnih sporova su mogući. Osim toga, ovo pomračenje će uticati na oblast učenja i razmišljanja. Edukacija može poboljšati vašu finansijsku situaciju, pa se nemojte libiti da ulažete u svoje veštine. Ako planirate međunarodnu saradnju, to bi moglo doneti veliki uspeh.

Ovan

Pomračenje će se dogoditi u vašem finansijskom sektoru, što može doneti neočekivani priliv novca, vraćanje dugova, ili čak rešavanje finansijskih sporova sa partnerom. Takođe, možda ćete dobiti značajnu podršku u karijeri i napredovati na lidersku poziciju. Potpuni poslovni uspeh će verovatno doći u proleće 2024. godine.

Profimedia
 

Lav

Pomračenje će se dogoditi na vrhu vaše natalne karte, što može doneti novi status, titulu ili poziciju. Ako ste započeli projekte u novembru 2021, sada ćete videti značajne rezultate koji će pozitivno uticati na vaše finansije. Ovo pomračenje može takođe doneti novu titulu putem međunarodnih projekata ili podrške od partnera. Generalno, vaš lični život bi mogao biti unapređen, posebno ako ste u potrazi za partnerom.

Vaga

Pomračenje se dešava u sektoru velikih finansijskih ulaganja i partnerovog novca, što će vas podstaći da upravljate investicijama, dugovima ili nasleđem. Takođe, može se odnositi na finansijske izazove vaših bližnjih, pa ćete možda morati da im finansijski pomognete. Što se tiče karijere, Mesec, kao vladar sektora profesije, biće u oblasti transformacije, što može podstaći promenu karijere ili preispitivanje životnih ciljeva. Psihološka podrška može vam pomoći da donesete važne odluke u vezi sa tim.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike