Dva znaka koji doživljavaju neverovatno transformativnu karmičku godinu koja počinje u martu 2024.

21.02.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Ako se dobro pripreme, ova dva znaka će doživeti lični rast i evoluciju

Dva znaka koji doživljavaju neverovatno transformativnu karmičku godinu koja počinje u martu 2024.
Copyright Profimedia

U astrologiji pomračenja predstavljaju zatvaranje i potpunost jednog životnog ciklusa pre početka drugog. Pomračenja prolaze kroz različite znakove, imaju efekat "promene života" na te znakove kroz koje prolaze.

U 2024.  pomračenja koja se dešavaju u znacima Ovna i Vage  će uticati ne samo na ova dva znaka. Međutim, Ovan i Vaga će iskusiti mnoge izazove jer je to vreme za lični rast i evoluciju, tokom kojeg se Ovan i Vaga moraju da pripreme za karmičku godinu.

Rođeni u znacima Ovna i Vage treba da se fokusiraju na energiju Vodolije u svojim kartama kako bi videli kako mogu da se izbore sa pomračenjima koja se dešavaju u martu i aprilu. Ovnovi će imati koristi od fokusiranja na svoje prijatelje, veze i društvene mreže jer Vodolija vlada njihovom 11. kućom. U međuvremenu, Vaga ima koristi od uključivanja u njihovu kreativnu stranu jer vlada njihovom petom kućom.

Profimedia
 

1. Ovan: Izlazak iz zone komfora

Biti u vezi ili ne? Ovo je opšte pitanje koje možete sebi da postavite. Severni čvor u vašem znaku je karmički jer će vas gurnuti iz vaše zone udobnosti da biste prekinuli veze koje vam ne odgovaraju i pomoći vam da pronađete aspekte sebe koje ste možda zanemarili. Teme koje se ponavljaju iz poslednjeg tranzita Severnog čvora Vaga mogu se ponovo pojaviti, dajući vam novu priliku da zatvorite poglavlja ili ponovo napišete svoju priču.

Ovo je ključni trenutak kada se takođe možete osećati nesigurno, sumnjajući u svoje poteze i pitajući se da li su vaši izbori vredni toga. Sada treba da verujete svom putovanju, svom procesu i ukupnom rastu koji ste postigli u poslednjih nekoliko godina.

Ove lekcije se mogu zaključiti pred kraj ovog tranzita kada čvorovi uđu u Ribe i Devicu. Međutim, za vas je važno da vežete labave krajeve i da se izlečite. Zašto? Kada Saturn uđe u vaš znak, možda ćete se suočiti sa još jednim grubim buđenjem, ponavljajući ove lekcije još jednom. 

Profimedia
 

2. Vaga: Fokus na uspeh

Vaši snovi sada mogu da se osećaju izazovno i opstruirano dok razmišljate o tranzitu Saturna u Jarcu, što je poremetilo vaše temelje i učinilo da se osećate opterećeno puno odgovornosti. Južni čvor u vašem znaku može vam ponuditi trenutak za rad u senci i lečenje dok zakoračite u novu i moćniju verziju sebe kada se čvor ponovo pomeri ka sledećim znakovima.

Dok Ovan upravlja svojim odnosima, vi ćete se suočiti sa oblastima svog života u kojima je potrebna vaša nezavisna strana. Zbog toga je Saturnov ulazak u Jarca bio toliko važan, jer ste morali da preuzmete kontrolu i da budete vođa i da budete svetionik svetlosti drugima. Još jednom, bićete gurnuti da preuzmete tu ulogu, čak i ako to može da utiče na vas da se osećate zastrašujuće. Međutim, znate korake - igrali ste igru, tako da sada sve što treba da uradite jeste da ostanete fokusirani

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike