Ušli smo u sezonu najinovativnijeg i najnezavisnijeg znaka Zodijaka: Šta će doba Vodolije doneti vašem znaku?

23.01.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Na šta treba da stavite fokus u narednom periodu

Ušli smo u sezonu najinovativnijeg i najnezavisnijeg znaka Zodijaka: Šta će doba Vodolije doneti vašem znaku?
Copyright Profimedia

Ispratili smo Jarca i 20. januara zakoračili smo u sezonu Vodolije, a to je vreme kada se slavi jedan od najneobičnijih i najinovativnijih znakova Zodijaka.

Ljudi rođeni u znaku Vodolije, između 20. januara i 19. februara, poznati su po svojoj jedinstvenosti, intelektualnoj znatiželji i snažnom osećaju individualnosti.

Vodolije su slobodne i nezavisne, često su ispred vremena, imaju izraženu sklonost ka inovacijama.

Njihov um uvek je usmeren ka budućnosti, istražujući nove ideje i koncepte koji mogu promeniti svet.

Ne definišu ih tuđa očekivanja i vrlo su originalni. Iako se ponekad mogu činiti hladnima ili nedostupnima, Vodenjaci imaju duboke i kompleksne emocionalne svetove. Mogu se duboko vezati, ali često to čine na svoj, nekonvencionalan način.

Kreativnost je još jedna ključna karakteristika Vodolija. Njihova ljubav prema umetnosti i kulturi često ih vodi ka umetničkim i kreativnim profesijama ili hobijima.

Sada, kada smo u njihovoj sezoni, svi znakovi Zodijaka mogu očekivati da će osetiti uticaj njegove inovativne i progresivne energije. Bez obzira na vaš znak, ovo je vreme da istražite svoje jedinstvene ideje i prigrlite svoju individualnost.

Kako će sezona Vodolije uticati na vaš horoskopski znak?

Ovan (20. mart - 19. april)

Dok se samopouzdano Sunce kreće kroz vašu jedanaestu kuću umrežavanja, timski projekti zaista zovu vaše ime. Naravno, vi ste skloni da budete supernezavisni i više volite da radite sami nego timski. Ali radeći upravo to sada, osećaćete se istinski povezani, motivisani i uzbuđeni što ste deo nečeg velikog i važnog. Drugim rečima, saradnja je zaista ispunjena. A ako postoji dugoročna želja koju ste želeli da ostvarite, udružite snage sa prijateljima i razgovarajte o pojedinostima o tome kako da je ostvarite. Njihova podrška bi sada mogla biti prava promena u igri.

Profimedia
 

Bik (20. april - 20. maj)

Dok se Sunce kreće kroz vašu desetu kuću karijere tokom sezone Vodolije, vaš javni život i profesionalni put su istaknuti. Možda se osećate dodatno motivisanim i inspirisanim da stupite na lidersku poziciju ili da razgovarate sa nadređenima o tome šta želite da postignete. Iako ste često savršeno srećni da se fokusirate na praktične detalje velikog projekta, sada je vaša šansa da upijete i dobijete priznanje i aplauz koje zaslužujete za sav svoj naporan rad.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Iako vas sezona Jarca inspiriše da se fokusirate na svoje najbliže odnose i izgradnju intimnosti sa voljenim osobama, sezona Vodolije uvodi potpuno novu energiju željnu avanture. Bićete inspirisani da izađete iz uobičajene rutine — da, čak i više nego inače — jer Sunce prolazi kroz vašu devetu kuću avanture. Iako ste obično zainteresovani za skok na sledeći let do jedinstvene destinacije, sada ćete biti posebno raspoloženi za to. Ili ćete razmisliti da uskočite u novo iskustvo učenja, bilo da je to prijava za seminar, onlajn kurs ili rad sa mentorom.

Rak (21. jun - 22. jul)

Sezona Jarca možda vam je skrenula pažnju na vaše veze jedan na jedan, ali sezona Vodolije pojačava zvuk na toj istoj vibraciji, podstičući vas da produbite svoje veze, jer je Sunce sada u vašoj osmoj kući emocionalnih veza i intimnosti. Iako vam je verovatno već prilično prijatno da budete ranjivi i da delite svoje emocije sa voljenim osobama, bićete još skloniji da se otvorite i date glas svojim potrebama, priznajući ono što vam je potrebno da biste se osećali najudobnije i bezbednije. Ovo je takođe divna sezona za intenziviranje napora u vezi sa zajedničkim finansijama, bilo da je to učenje o investicijama zajedno sa bliskim prijateljem, kreiranje poslovnog plana sa kolegom ili istraživanje plana za otplatu duga sa supružnikom.

Freepik
 

Lav (23. jul - 22. avgust)

Sezona Jarca vas je naterala da se osećate kao da ste potpuno usredsređeni na svakodnevne poslove iz dana u dan, jer je Sunce u vašoj šestoj kući dnevne rutine. Ali sada je ono u vašoj sedmoj kući partnerstva, povlačeći vaš fokus na druženje jedan na jedan sa prijateljima, voljenim osobama ili poslovnim partnerom. Sezona Vodolije je idealno vreme da steknete bolji uvid u ono što donosite na sto u okviru ovih veza, kao i šta vam drugi nude. Uzajamnost je glavna tema, i kako više ulivate energiju u veze koje vas podstiču, takođe ćete negovati veći osećaj sebe.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Tokom sezone Vodolije, Sunce koje podiže vitalnost kreće se kroz vašu šestu kuću rutine i zdravlja, što je prilično vaša zona udobnosti, jer je to kuća povezana sa vašim znakom. Iz tog razloga, sada ćete moći stvarno da uđete u tok, stvarajući zamah sa svakodnevnim obavezama i vežbama koje jačaju vašu unutrašnju ravnotežu. Pronađite novi stil sa svojim ličnim trenerom ili omiljenim fitnes studijom, posvetite se svakodnevnoj meditaciji ili eksperimentišite sa zabavnim zimskim receptima bogatim hranljivim sastojcima. U isto vreme, ovo doba godine je stvoreno da se proceni koliko svakodnevnih obaveza zapravo imate. S obzirom na vašu neverovatnu radnu etiku, imate tendenciju da preuzimate mnogo toga i možda je vreme da pojednostavite svoj raspored kako biste postigli veću ravnotežu između posla i privatnog života.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Tokom sezone Vodolije, Sunce koje donosi vitalnost, kreće se kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja, a vi ćete biti izuzetno razigrani, ljubitelji zabave i željni da podelite ono što vam je u srcu - možda na posebno umetnički, kreativan način. Drugim rečima, ovo može biti zaista ispunjena i prijatna sezona za vas. Dajte sve od sebe da date prednost zadovoljstvu tako što ćete s vremena na vreme praviti pauzu sa rokovima, prihvatite spontanost što je više moguće i posedujte svoj glas, jer je ovo doba godine apsolutno stvoreno da budete u trenutku i da slavite sve što vam donosi radost.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Dok se Sunce kreće kroz vašu četvrtu kuću kućnog života tokom sezone Vodolije, boravak blizu doma je još privlačniji nego inače. Vaše sklonosti ka kućnom životu biće sada preuveličane i otkrićete da žudite za pažljivijim, iskrenim kvalitetnim provodom sa voljenima. Aktivnosti koje ne zahtevaju da izađete kroz svoja ulazna vrata zaista će vas privlačiti, bilo da je to pohađanje onlajn časa joge ili sustizanje voljenog prijatelja tokom dugog FaceTime-a. A terapija bi se takođe mogla pokazati posebno zadovoljavajućom sada, jer vreme Sunca u ovoj kući ide ruku pod ruku sa bacanjem svetlosti na zaceljivanje unutrašnjih rana.

Freepik
 

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Dok Sunce prolazi kroz Vodoliju, bićete usmereni na druženje, učenje, zadovoljavanje velike radoznalosti, zahvaljujući sezoni Vodonoše koja osvetljava vašu treću kuću komunikacije. Sada možete pronaći još više prostora u svom užurbanom rasporedu da se družite sa prijateljima, kolegama, komšijama i braćom i sestrama, ako ih imate. U stvari, žongliraćete sa toliko pozivnica da bi vaš kalendar mogao da postane malo nategnut, pa se pobrinite da ugradite zasluženi odmor i vreme za oporavak kako biste mogli da nastavite da stižete na sve strane.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Sunce je sada u vašoj drugoj kući prihoda, pa ćete biti više usredsređeni na to kako možete finansijski da podignete te poduhvate na viši nivo. Na primer, moguće je da ste izabrali da svoju omiljenu zabavu pretvorite u novi izvor prihoda i tokom sezone Vodolije moći ćete da istražujete i pomerate loptu napred na tom planu igre. Takođe bićete dodatno usklađeni sa svojim vrednostima, tako da možete lakše da identifikujete da li pristup sticanju novca intuitivno nije ispravan i promenite brzinu.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Dobro došli u svoje vreme da zablistate! Dok je Sunce prolazilo kroz Jarca, možda ste se osećali kao da stojite iza scene i pamtite svoje replike, ali sada kada se najsjajnija zvezda u našem solarnom sistemu kreće kroz vaš znak i prvu kuću, to je vaš trenutak da uđete u centar pažnje! Osećaćete se spremnim da predstavite svoje najveće strastvene projekte, zahvaljujući naletu samopouzdanja, a možda ćete čak i osetiti da je vreme da ponovo zamislite svoj lični brend na način koji potpunije komunicira ono za šta se zalažete. Ovo takođe može biti sezona koja je pogodna za pojačavanje brige o sebi i rada na sebi.

Profimedia
 

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ovo može biti uspavano doba godine za vas jer se Sunce kreće kroz vašu dvanaestu kuću duhovnosti tokom sezone Vodolije. Možda ćete se osećati kao da vam treba više odmora i oporavka u vašem rasporedu nego inače i žudite za dodatnim solo vremenom. Vaši snovi takođe mogu biti posebno živopisni. Dajte prioritet brizi o sebi, sanjarite ili zaronite u tehniku manifestacije. Sve ove aktivnosti postavljaju temelje za uzbudljivo novo poglavlje sledećeg meseca: sezonu Riba, piše popsugar.com.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike