Karmička konjukcija, u 18. veku, pa sad: Potpuno preispitivanje života za sve, dok za ove znake Zodijaka više ništa neće biti isto

21.01.2024

19:20

0

Autor: K. O.

Sutra se Sunce i Pluton susreću u znaku Vodolije

Karmička konjukcija, u 18. veku, pa sad: Potpuno preispitivanje života za sve, dok za ove znake Zodijaka više ništa neće biti isto
Copyright Freepik

Sutra ćemo svedočiti istorijskom astrološkom događaju. Sunce i Pluton susreću se u znaku Vodolije 22. januara 2024, što se poslednji put dogodilo na prelasku u 18. vek.

Jasno je da će ovakav astrološki fenomen uticati na svakog pojedinca, jer što je događaj ređi, to je njegov uticaj jači.

Kako će Sunce i Pluton uticati na svaku osobu?

Konjunkcija Sunca i Plutona je veoma važna, jer obe planete imaju transformacionu prirodu. Sunce u horoskopu svake osobe pokazuje u kojoj ulozi osoba treba da živi svoj život. A Pluton je čistač koji vam pomaže da se oslobodite onoga što vas sprečava da budete ono što jeste!

Upravo 22.januara možete osetiti veliki bljesak energije, kao da ste povezani sa nuklearnim reaktorom i konačno imate sve šanse da ostvarite svoj potencijal.

Konjunkcija u znaku Vodolije znači da će vaše misli konačno dobiti jasnoću i svežinu. Ovo zvezdano sazvežđe pripada elementu vazduha, što znači da će Sunce i Pluton sve nas "otresati" protokom informacija u dijalozima, ličnim razmišljanjima, pročitanim informacijama i učenju.

Freepik
 

Što više veza imate oko sebe i što više sebi dozvolite da budete "znatiželjni", to bolje! Vodolija vam može doneti sjajnu ideju za novi izvor prihoda ili ćete konačno shvatiti koje zanimanje treba biti vaše!

Sunce je uvek odgovorno za temu sreće i unutrašnjeg impulsa za životom. Uzbuđenje je biti ono što jesi, uživati u svakom danu koji živiš, biti u skladu sa svojom prirodnošću. Pluton je planeta intenzivnog stresa, pa će nas 22. januara sve dovesti do prekretnice, prisiljavajući nas da potpuno preispitamo svoje živote.

Koliko ste srećni? Jeste li voljeni zbog toga kakvi ste ili morate birati uloge? Ne tražite ljubav, jer okean ne treba vodu.

Na koje znakove će Sunce i Pluton najviše uticati?

Sunce i Pluton vladaju sledećim znacima: Lav, Rak, Škorpion, Ovan, a sama konjunkcija se dešava u Vodoliji, čiji je vladar sada u Biku. To znači da će upravo predstavnici ovih znakova doživeti temeljne promene u svom životu.

Freepik
 

Za Lava je ovo promena u odnosima i braku, za Raka verovatno počinje period akumuliranja velikih resursa i kapitala.

Za Škorpiona počinje ozbiljan ciklus promena u mestu stanovanja i strukturi porodice, a Ovan će se verovatno naći u novom timu ili komunikaciji koja ih može odvesti još jedan korak bliže snu.

Što se tiče Bika, Sunce i Pluton mogu postaviti novi cilj vezan za društvena dostignuća i karijeru. Ali sve će to biti usko povezano sa revizijom vašeg stava prema ličnom životu, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike