Njihovo rame je najmekše za plakanje: Horoskopski znaci koji vam pomažu da što pre prebolite raskid

20.01.2024

10:20

0

Autor: V. I.

Njihove reči su melem na ranu

Njihovo rame je najmekše za plakanje: Horoskopski znaci koji vam pomažu da što pre prebolite raskid
Copyright Profimedia

Kad nam se desi prekid romantične veze, putovanje ka izlečenju je teško i uvek nam je lakše ako imamo na koga da se oslonimo. Određeni horoskopski znaci se izdvajaju kao prijatelji koji daju podršku, pomažući svojim drugarima da prevaziđu sentimentalnu vezanost za svog bivšeg ili bivšu. U takvim trenucima, ovi ljudi postaju divan svetionik snage i razumevanja. Kroz aktivno slušanje, deljenje perspektive i podsticanje brige o sebi, ove duše značajno doprinose procesu svog prijatelja da krene dalje i prihvati mogućnosti koje su pred njime.

Profimedia
 

Rak: Emocionalni lepak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj inteligenciji i kvalitetnom negovanju prijateljstva. Često su empatični, što ih čini dobrim slušaocima i prijateljima koji razumeju tuđe probleme. Rakovi mogu svojim supružnicima pružiti rame na koje se mogu osloniti tokom teških emocionalnih vremena. U očima ovog vodenog znaka, strpljenje i pristup bez osuđivanja su bitni kvaliteti koji im omogućavaju da stvore siguran prostor za svoje drugare da izraze i suoče se sa svojim emocijama. Ovi prijatelji koji pružaju podršku postaju emocionalni lepak, pomažući ljudima da ponovo sastave razbijene delove slomljenog srca.

Freepik
 

Ovan: Vodič za preispitivanje

Ovnovi su diplomate i vrednuju drugarstvo u odnosima. Često su dobri u pomaganju drugima da vide različite perspektive i pronalaze uravnotežena rešenja. Ovan može da ponudi drugima vredne savete o upravljanju emocijama nakon raskida. Često su naoružani darom perspektive i vode svoje drugare kroz proces razmišljanja. Oni podstiču svoje drugare da izvrše uravnoteženo ispitivanje odnosa, uključujući njegove uspone i padove.

Ovnovi veruju da ovo može pomoći ljudima da steknu jasnije razumevanje zašto se završilo i zašto je neophodno da se ide napred. Ova konstruktivna perspektiva omogućava njihovim prijateljima da nežno ospore bilo kakve idealizovane predstave o prošlosti, podstičući realističniji i zdraviji pogled. 

Profimedia
 

Škorpija: Brutalni saveznik

Iako Škorpije mogu biti intenzivne u nastupu, one su takođe duboko odane. One  su poznate po svom saosećanju i osetljivosti. Imaju prirodnu sklonost ka razumevanju emocionalne složenosti i mogu pružiti utehu prijateljima kojima je slomljeno srce. U svojoj suštini, Škorpije su praktične duše koje smatraju da, iako je pružanje podrške i empatije ključno, oni takođe moraju biti spremni da postave granice. .

Na kraju krajeva, oslobađanje od vezanosti za bivšeg često uključuje odvajanje od nezdravih obrazaca i ponašanja. Dakle, kao saosećajni saveznici, Škorpije vode svoje drugare ka prepoznavanju i rešavanju ovih obrazaca, čak i ako to znači iznošenje neprijatnih istina.

Freepik
 

Lav: Praktična pomoć

Ovi pojedinci su poznati po svojoj žestokoj prirodi. Dakle, kada prijatelj prolazi kroz teška vremena, ovi vatreni znaci mogu biti žestoki zaštitnci i velika podrška. Lavovi imaju tendenciju da podstiču lični rast i isceljenje u svim oblicima. Oni mogu biti temeljna sila za prijatelje koji se nose s emocionalnim izazovima. Lavovi vole da igraju ključnu ulogu u podsticanju svojih najboljih da se angažuju u aktivnostima koje donose radost, samootkrivanje i lični rast.

Bilo da se radi o hobijima, istraživanju novih interesovanja ili ulaganju vremena u samorefleksiju, Lavovi preporučuju sve. Oni smatraju da su ove akcije sastavni deo oslobađanja od ciklusa emocionalne stagnacije. Štaviše, Lavovi mogu pružiti praktične savete i pomoći u stvaranju osećaja sigurnosti za svoje drugare koji pate.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike