Horoskopski vodič za prebolevanje raskida: Kako svaki znak Zodijaka pronalazi svoj put ka novom početku

04.06.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Neko se leči hranom, a neko putovanjima

Horoskopski vodič za prebolevanje raskida: Kako svaki znak Zodijaka pronalazi svoj put ka novom početku
Ilustracija - Copyright Unsplash

Raskid veze može biti poput asteroida koji se survao u vaš emocionalni svemir, ali ne brinite, horoskop vam pruža kosmičke smernice kako da prebrodite tu turbulentnu fazu. Danas ćemo se zabaviti i istražiti kako svaki horoskopski znak preboli gubitak ljubavi na svoj jedinstven način.

Pogledajmo:

Ovan (21. mart - 19. april)

Raskid je za Ovna kao novi sportski izazov. Oni će se odlučno baciti u akciju - isprobati nove hobije, baviti se intenzivnim vežbama ili čak otputovati na avanturističko putovanje. Kako preboleti raskid? Jednostavno, osvajanjem sveta!

Bik (20. april - 20. maj)

Bik će preboli raskid svojom pouzdanom taktikom - udobnost i uživanjem u životnim radostima. Oni će se opustiti uz kvalitetnu hranu, dobru muziku i umetnost, a možda će čak početi da grade sopstvenu kolekciju vina. Zašto se mučiti? Uživajte u životu, Bikovi!

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci će preboleti raskid tako što će se okružiti svojim društvom. Oni će organizovati društvene događaje, istraživati nove kafiće i klubove, i usput izgraditi svoju bazu obožavalaca. Ko kaže da se raskid mora provoditi u samoći?

Rak (21. jun - 22. jul)

Ovaj znak Zodijaka će se nositi sa raskidom kroz duboko uranjanje u svoje emotivno stanje. Oni će se okrenuti umetnosti, pisanju dnevnika i dubokim razgovorima s najbližim prijateljima. Sačuvajte maramice, Rakovi, suze su deo terapije!

Profimedia
 

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi će se suočiti sa raskidom na najsjajniji način - transformacijom u zvezdu! Oni će se posvetiti svojoj karijeri, ulagati u svoj izgled i možda čak zasijati na društvenim mrežama. Neka ceo svet vidi koliko su divni!

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Čuveni perfekcionisti će preboleti raskid kroz kritičko razmatranje i analizu. Oni će preispitivati svaki detalj veze, praviti liste prednosti i mana, i možda čak napisati opsežni izveštaj o svom iskustvu. Da li je raskid bio dobro organizovan? Da li su postojali propusti u komunikaciji? Devica će se suočiti sa raskidom korak po korak, jer je za njih proces sve!

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage će se uhvatiti u koštac sa raskidom kroz balansiranje i traženje harmonije. One će se okružiti lepim stvarima - cvećem, umetnošću i modom. Možda će čak isprobati neke nove stilove i obnoviti svoju garderobu. Važno je da se osećaju dobro u sopstvenoj koži!

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

One su poznate po svojoj strasti, pa će se tako i suočiti sa raskidom, pa će kanalisati svoju emotivnu energiju kroz intenzivne veze i strastvene hobije. Možda će se odlučiti za teretanu, borilačke veštine ili istraživanje svoje seksualnosti. Raskid je samo povod za još dublje kopanje!

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelčevi će preboleti raskid kroz avanturu i istraživanje. Oni će se upustiti u putovanja, istraživati različite kulture i naučiti nove veštine. Za njih je svet pun mogućnosti i raskid je samo jedna prekretnica na putu ka novim avanturama!

Profimedia
 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi će se posvetiti svojim ciljevima, usmeriti svoju energiju ka napredovanju u karijeri i možda čak postaviti nove standarde za sebe. Neka raskid bude motivacija za uspon ka vrhu!

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije će se nositi sa raskidom kroz svoju jedinstvenost i originalnost. One će se okrenuti svojim interesovanjima, baviti se humanitarnim radom i možda čak promovisati svoje ideje. Raskid je samo podsticaj za Vodolije da se izraze onako kako samo one znaju!

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ovaj horoskopski znak će preboleti raskid kroz svoju maštovitost i intuiciju. One će se povući u svoj unutrašnji svet, upustiti se u meditaciju ili kreativne aktivnosti poput slikanja ili pisanja. Raskid je samo inspiracija za Ribe da otvore nove dimenzije svoje duše!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike