Ostavljeni muškarci: Zašto žene napuštaju svoje partnere prema znakovima Zodijaka

22.07.2023

10:20

0

Autor: K. B.

Pripremite se za uzbudljivo astrološko putovanje i otkrijte kako vaš horoskopski znak oblikuje vaše odnose i doprinosi vašem ljubavnom životu

Ostavljeni muškarci: Zašto žene napuštaju svoje partnere prema znakovima Zodijaka
Ilustracija - Copyright Profimedia

Vaš horoskopski znak može vam pružiti mnogo više od jednostavnog astrološkog opisa. To je ključ za razumevanje vaših emotivnih potreba, načina izražavanja ljubavi i kako stvarati duboku emotivnu povezanost sa vašim partnerom.

Profimedia
 
  • Ovan (21. mart - 19. april): Ovnovi su strastveni i hrabri, ali mogu biti impulzivni i nestrpljivi. Žene Ovnovi često napuštaju partnere koji ne mogu pratiti njihov tempo ili nemaju dovoljno hrabrosti da ih prate u avanturama.
  • Bik (20. april - 20. maj): Bikovi su verni i posvećeni, ali takođe vole stabilnost i sigurnost. Žene Bikovi će možda napustiti partnera ako osećaju da veza postaje dosadna ili ako partner ne ispunjava njihove osnovne potrebe.
  • Blizanci (21. maj - 20. jun): Blizanci su radoznali i komunikativni, ali mogu biti promenljivi i nemirni. Žene Blizanci često traže emocionalnu povezanost i stimulaciju u vezi, pa će možda otići ako osećaju da su zapostavljeni ili da partner ne može pratiti njihovu brzu promenu raspoloženja.
  • Rak (21. jun - 22. jul): Rakovi su saosećajni i brižni, ali mogu biti emotivni i osetljivi. Žene Rakovi će verovatno napustiti partnera ako osećaju da im nedostaje podrška, razumevanje ili ako veza postane previše emotivno iscrpljujuća.
  • Lav (23. jul - 22. avgust): Lavovi su samopouzdani i harizmatični, ali mogu biti zahtevni i potrebni pažnje. Žene Lavovi će možda otići ako osećaju da im partner ne pruža dovoljno pažnje, poštovanja ili ih ne ceni dovoljno.
  • Devica (23. avgust - 22. septembar): Device su praktične i analitične, ali mogu biti kritične i perfekcionisti. Žene Device će verovatno napustiti partnera ako osećaju da su konstantno kritikovane ili ako se ne osećaju dovoljno voljene i cenjene.
  • Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Vage su ljubazne i diplomatike, ali mogu biti neodlučne i sklone izbegavanju konflikta. Žene Vage će možda otići ako osećaju da je veza neuravnotežena ili da partner ne želi da rešava probleme i konflikte.
  • Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Škorpije su strastvene i intenzivne, ali mogu biti tajanstvene i posesivne. Žene Škorpije će verovatno napustiti partnera ako osete da se ne mogu potpuno poveriti ili ako dožive previše kontrole u vezi.
  • Strelac (22. novembar - 21. decembar): Strelci su avanturistički nastrojeni i optimistični, ali mogu biti nestrpljivi i skloni žudnji za slobodom. Žene Strelci će možda otići ako osećaju da su partneri previše ograničavaju ili sprečavaju u ispunjavanju svojih ciljeva i snova.
  • Jarac (22. decembar - 19. januar): Jarčevi su ambiciozni i odgovorni, ali mogu biti rezervisani i distancirani. Žene Jarčevi će verovatno napustiti partnera ako osećaju da nisu dovoljno podržane u svojim ciljevima ili ako se ne osećaju emocionalno povezane.
  • Vodolija (20. januar - 18. februar): Vodolije su originalne i nekonvencionalne, ali mogu biti nepromišljene i distancirane. Žene Vodolije će možda otići ako osećaju da partner ne može pratiti njihovu ekscentričnost ili ako im nedostaje duboka emotivna veza.
  • Ribe (19. februar - 20. mart): Ribe su saosećajne i romantične, ali mogu biti previše emotivne i skloni bežanju od stvarnosti. Žene Ribe će verovatno napustiti partnera ako osećaju da su zanemarene ili ako partner ne može razumeti njihovu složenu i duboku emotivnost

​BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike