Veliki godišnji horoskop za Strelca za 2024. sa uputstvima za svaki mesec: Vreme je da oslobodite svoju moć i prigrlite avanturu!

07.12.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Ne bojte se da pokažete svoje pravo ja jer sada je sreća na vašoj strani

Veliki godišnji horoskop za Strelca za 2024. sa uputstvima za svaki mesec: Vreme je da oslobodite svoju moć i prigrlite avanturu!
Copyright Profimedia

Vreme je da zablistate! U stvari, sreća je na vašoj strani i konačno ćete postati gospodar svoje sudbine.

Pluton prelazi u Vodoliju, a ovaj prelaz će vam dati snagu da ostavite iza sebe egzistencijalna pitanja. Pluton će takođe otvoriti put za uzbudljive avanture.

Dakle, pripremite se da preuzmete odgovornost i prigrlite svoje pravo ja.

Horoskop za Strelca (rođeni 22. novembra do 21. decembra) za 2024: Oslobodite moć i prigrlite avanturu!

Recite zbogom tmurnim danima jer 2024. je vaše vreme da se oslobodite! Uticaj Plutona znači da više nećete biti sputani kada je u pitanju potera za svojim snovima. Ove godine ćete pratiti svoje instinkte, istraživati nove horizonte i da, možda će vam trebati malo duže da postignete svoje ciljeve, ali verujte da ćete morati da verujete da ste na pravom putu!

Ljubavni horoskop za Strelca za 2024. - Tobogan emocija

Ljubavi, o ljubavi! Čeka vas divlja vožnja ove godine. U 2024. biće radosti i zadovoljstva, a možda ćete čak razmisliti da stvari podignete na viši nivo. Ali izdrži jer će biti i izazova. Mogu se pojaviti nesporazumi i frustracije i moraćete da donesete neke teške odluke.

Ljubav može biti uzbudljiva, ali može zahtevati i malo pretresanja duše, zato izdržite!

Profimedia
 

Kako ćete se snaći sa svojom porodicom i prijateljima?

U vašem horoskopu Strelca za 2024, vaši odnosi ove godine neće biti glatki, ali sve u svemu, stvari će ići dobro za vas. Bićete blizu svojih najmilijih i oni će vam služiti kao sistem podrške. Međutim, dragi Strelčevi, trebalo bi da očekujete neke sukobe, posebno tokom februara. Za vas će ovo biti prilika da fino podesite svoje veze i odlučite ko vam je zaista važan.

Poslovni horoskop za Strelca za 2024. - Energija za uspeh

Vaša energija Strelca biće u punom zamahu! Mars i Jupiter će vas podržati i pomoći će vam da stvorite prilike za rast i promene. Zgrabite ove šanse i iskoristite sreću. Ali budite oprezni pred kraj godine, jer kašnjenja i tenzije mogu da izazovu vaš profesionalni život. Ipak, decembar donosi nadu za sledeću godinu.

Vaša finansijska predviđanja - Ne skidajte pogled sa lopte

Osim prvih deset dana januara, koji su komplikovaniji, prvi kvartal vam ide naruku. Naročito u februaru kada Mars, Merkur i Jupiter podstiču vaš uspeh. Finansijski dogovori, ugovori vas obogaćuju... Onda ne smete da gubite račune iz vida i da se ne opuštate previše. Dogovor bi vas mogao zadovoljiti oko 11. aprila. U maju ćete biti u iskušenju da upropastite svoj budžet. Leto ide prilično dobro, ali morate braniti svoju imovinu u avgustu. U septembru i početkom oktobra dobri ste u poslu. Ipak, budite oprezni, u novembru vam finansijske poteškoće otežavaju, međutim, mali profit se vraća početkom decembra.

Profimedia
 

Zdravstvena predviđanja - Visoka energija

Počećete godinu sa naletom energije, ali pazite da ne preterujete. Saturn će vas podsetiti da se krećete i izbegavate preterano guranje. Vaši voljeni će biti tu da vam pomognu da se napunite, ili možda čak da vas podstaknu da budete sjajni. Samo zapamtite da pronađete pravi balans.

Predviđanja iz meseca u mesec:

Januar - Na visokom nivou

Fantastičan početak! Harizma, ljubav, energija i mogućnosti idu vam u prilog. Godina počinje sa beskrajnim mogućnostima i čini se da vam ništa ne stoji na putu!

Februar - Stvari se komplikuju

Nevolje se spremaju! Suočićete se sa emotivnim izborom i nekim finansijskim izazovima. Ostanite jaki i ne dozvolite da tenzije prevladaju nad vama.

Mart - Uzmi i daj

Sveukupno je to dobar mesec, ali odgovornosti mogu sputati vaše radosno srce. Ostanite efikasni, ali pazite na emocionalne izlive kada stvari ne idu kako treba.

April - Bum bum

Srce ti juri od strasti, a retrogradni Merkur unosi malo haosa u tvoje poslove. Ostanite smireni i strpljivi kako biste se efikasno nosili sa stresom.

Maj - Licem u lice sa samim sobom

Letnja atmosfera bi vas mogla podstaći da budete društveni, ali iznenadna potreba za intimnošću može da preuzme. Odvojite vreme za samorefleksiju.

Profimedia
 

Jun - Sve ide nabolje!

Inventivan u poslu i zadovoljan u ljubavi, jun je ispunjen mesec. Vodite računa o napetosti i pronađite zdrave načine da to otpustite.

Jul - Proglašavate odustajanje!

U vašoj vezi deluje magija, zajedno provodite divne trenutke. Što se tiče aktivnosti, ne dolazi u obzir da radite, ne osećate se sposobnim za to, odmor je neophodan.

Avgust - Krizno vreme

Frustracije mogu nastati zbog retrogradnog Merkura. Diplomatija je ključna, posebno u vašim odnosima. Pažljivo postupajte sa konfliktima.

Septembar - Ljubav i svakodnevni život

Vreme za povratak u školu donosi fokus na buduće planove i sreću. Žonglirajte praktičnim zadacima dok čuvate ljubav u svom srcu.

Oktobar - Mesec od dve polovine

Mesec počinje izazovima, ali se kasnije smiruje. Ljubav postaje spokojnija, a vi ćete naći podršku u postizanju svojih ciljeva.

Novembar - Promaši

Na poslu, vodite računa o svojim postupcima da biste izbegli nevolje. Vaši voljeni će vas podržati u izazovima kod kuće.

Decembar - Vreme za razmišljanje

Profesionalni projekti mogu imati kašnjenja, ali to je prilika da se ponovo povežete sa partnerom. Koristite Veneru u Vodoliji da obnovite svoju vezu.

Pixabay
 

Vaš najsrećniji mesec u 2024.

Počinjete godinu sa praskom. Dakle, januar je za vas mesec svih mogućnosti. Sa vašim osvajačkim duhom i neospornom harizmom, savršeno je vreme da se nadate svemu što poželite. U ljubavi, vaš šarm govori sam za sebe i (skoro) ništa vam ne može biti odbijeno. Kada su u pitanju vaši profesionalni projekti i karijera, podržavaju vas i Mars i Jupiter, ali vi ste arhitekta sopstvenog uspeha. Ako uspete da evoluirate od januara pa nadalje, možete nametnuti svoju viziju za ostatak godine. U svakom slučaju, primećeni ste i impresionirate, tako da je to već pobeda samo po sebi.

Planete vaše godine:

Pluton - Jupiter - Saturn

Ove godine, Pluton je vaše tajno oružje. Zahvaljujući njemu, možete se osloboditi određenih strepnji i dobiti veću mentalnu snagu. Takođe se možete osloniti na Jupiter da vam pomogne da pronađete put ka ličnom i profesionalnom ispunjenju. I to je definitivno da! Mada, Jupiterovi planovi za vas mogu se suočiti sa opozicijom od Saturna. Zaista, Saturn je planeta granica, pa ako se osećate sputano i ograničeno, krivite za to Saturna, ali... takođe vas sprečava da preterate. Hm... Podsetimo se da će vas Saturn malo usporiti i na to treba da budete spremni, piše astrofun.com.

Naredna 2024. godina biće vreme velikih promena za Device, a više o tome čitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

Kako će se snaći Vage u 2024. pročitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

Za Škorpije stiže vreme kada treba da prigrle svoju strastvenu prirodu, a šta ih čeka u 2024. godini čitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike