Veliki godišnji horoskop za Lava za 2024. sa porukom za svaki mesec: Prigrlite avanturu jer pred vama je uzbudljivo putovanje

03.12.2023

13:20

0

Autor: K. O.

Hoćete li preuzeti uzde i donositi svoje odluke ili ćete prepustiti sudbini da odlučuje umesto vas?

Veliki godišnji horoskop za Lava za 2024. sa porukom za svaki mesec: Prigrlite avanturu jer pred vama je uzbudljivo putovanje
Copyright Profimedia

Lavovi, spremite se za epsku godinu!

Ova godina će doneti velike promene u vašoj karijeri, a vi ćete je uzdrmati! Ne plašite se da urlate kao pravi kralj ili kraljica i prihvatite uzbudljivo putovanje koje je pred vama. 

Horoskop za Lava (23. jula do 22. avgusta) za 2024: Zagrlite burnu avanturu!

Ove godine stvari bujaju i teku u svim pravcima, plus vi ćete biti u centru svega! Luda promena karijere mogla bi da vas iznenadi u aprilu, pa označite datum! Hoćete li preuzeti uzde i donositi svoje odluke ili ćete prepustiti sudbini da odlučuje umesto vas? Šta god da odaberete, zapamtite da iskoristite svaku priliku, čak i ako izgleda divlje. Isto tako, nemojte se plašiti da promenite putanju. Vaša energija, strast i potreba za priznanjem će vas odvesti do velikih stvari. Sve u svemu, ovo je godina uspona, padova i puno zabave!

Ljubavni horoskop za Lava za 2024. - Izmislite i komunicirajte ljubav

Vaš ljubavni život će ove godine biti preobražen. Vreme je da ponovo osmislite svoj pristup odnosima i prihvatite iznenađenja i naklonost. Možda će biti nekih napetih trenutaka početkom godine, ali stvari će se smiriti u aprilu, osim ako ne upoznate nekog novog i odlučite da se upustite u novu ljubavnu priču. Ključ hladnih odnosa ove godine je komunikacija, tako da zaboravite na suzdržavanje i ostavite žaljenje i gorčinu po strani. U svakom slučaju, budite transparentni, govorite svojim srcem i slušajte partnera. Ovo neće biti najlakši zadatak za Lava, ali vreme je da budete stvarni.

Kako ćete se snaći sa svojom porodicom i prijateljima?

Pripremite se za živu, ali ponekad napetu godinu sa porodicom i prijateljima. Možda se ne vidite uvek oči u oči, ali to je ono što veze čini jačima! Prihvatite ljubav, kazivanje istine, argumente i aspekt razmišljanja. Na kraju krajeva, to je ono što su porodica i prijatelji. Kada se sve kaže i uradi, vraća se harmonija i delićete prelepe trenutke vezivanja i uživanja.

Profimedia
 

Poslovni horoskop za Lavove za 2024. - Na ivici veličine

Neustrašivi ste u profesionalnoj areni, kujete svoj put bez brige o drugima. Međutim, neki od vaših kolega bi se mogli osećati izostavljenim. Stvari bi se mogle ubrzati oko 21. aprila, što bi dovelo do velike profesionalne promene. To može biti emocionalni trenutak kada se ciklus završava i počinje novi. Ako promenite posao, ne brinite, vratićete se snažno za dinamičnu i borbenu drugu polovinu godine.

Vaša finansijska predviđanja - Nagrade će stizati u novcu

Do sredine maja u godišnjem horoskopu Lava, Jupiter će hvaliti vašu finansijsku evoluciju, a zatim će, u Biku, izazvati izvesnu pohlepu, potrebe koje nisu nužno neophodne i sve veće želje. Možete se obogatiti, naravno, ali nemojte biti opsednuti time, inače nikada nećete biti potpuno zadovoljni. Ukratko, posao ili ugovori će hraniti vaš bankovni račun nakon 15. januara i u februaru.

Od 7. marta, Saturn će vas gurati da preispitate svoje ciljeve i analizirate svoje ponašanje sa novcem. Uzmite zalihe! U maju, budite oprezni sa predlozima i ne potpisujte u žurbi. Nakon toga ćete raditi na balansiranju vaših finansija. U decembru bi vas mogle obradovati dobre vesti.

Profimedia
 

Zdravlje u 2024. - Raspoloženje će vam porasti i nećete dozvoliti da vas bilo šta sruši

Samouvereni ste i odlučni da idete napred na svom putu i ​​sledite svoju sudbinu. Ipak, pazite da slušate svoje telo, posebno kada ste umorni. Luda energija može biti sjajna, ali može i da vas gurne u krajnosti i loše odluke. Pazite na stres i ne ustručavajte se da napravite pauzu da biste se oslobodili!

Predviđanja iz meseca u mesec:

Januar - Iznenađujući početak

Plutonov dolazak u Vodoliju donosi transformaciju, menjajući vaš pogled na druge. Vaše međuljudske veštine će vam pomoći da steknete privilegije u svojim aktivnostima.

Februar - Nagon za pobedom

Intenzivni trenuci u vezama između 14. i 25. Sa finansijske strane, prilike čekaju oko 28.

Mart - Zacrtajte svoj kurs

Budite strpljivi u odnosima jer pitanja ostaju bez odgovora. Što se tiče posla, improvizovaćete, vraćati se nazad i pretvoriti izazove u avanture.

April - Turbulentna vremena

Ubeđenje u ljubav čini vas harizmatičnijim i privlačnijim. Profesionalno, preokret može dovesti do novog puta, a vi ćete se izvući iz svih neuspeha.

Maj - Čista sreća

Mmesec ljubavi, porodice i profesionalnog zadovoljstva. Sreća na svakom nivou, zato jednostavno uživajte u njoj bez sumnje!

Pixabay
 

Jun - Želja za životom

Zabava sa prijateljima i prilike za zajedničke projekte. Pazite na protivnike u svojim aktivnostima.

Jul - Fluktuirajuće emocije

Bavite se dvosmislenim situacijama u vezama i donosite odluke. Odvojite vreme za odmor u drugim aspektima.

Avgust - Kralj ili kraljica bala

Emocionalna sreća i cvetajući ljubavni život. Vaša sezona je tu, a vi ćete biti u vrhunskoj formi!

Septembar - Bujica mogućnosti

Uzbudljive prilike u ljubavi i profesiji. Iskoristite jesen i ne zaboravite da spavate!

Oktobar - Uravnotežavanje turbulencije

Zahtevanje više slobode u odnosima može dovesti do izazova. Tražite podršku u aktivnostima.

Novembar - Ambicija na vrhuncu

Vaš nagon i odlučnost impresioniraju sve. Nastavite da idete napred, čak i kada se suočite sa protivnicima.

Decembar - Turbulentan kraj

Odluke i novi počeci u vezama. Pazite na komplikacije u radnim zadacima.

Pixabay
 

Vaš najsrećniji mesec u 2024.

Mesec maj je očigledno postao najbolji mesec u godini, iako ni jun i avgust nisu previše otrcani. Jednostavno je: zvezde vam nude sreću na svim frontovima, pa samo uživajte bez preterivanja. Imajte na umu da vas pun mesec 23. maja 2024. podstiče da u potpunosti prihvatite jednostavne životne užitke—slušajte ga!

Planete vaše godine:

Uran - Pluton - Jupiter - Saturn

Četiri specifične planete obećavaju da će se pobrinuti za vas 2024. Prvo, Uran i Pluton vas pozivaju da uzdrmate svoje obaveze i rutine—iskoračite iz zone udobnosti i usudite se probati nove stvari; nećete se kajati i bićete veoma ponosni na sebe. Jupiter, s druge strane, pruža finansijsku podršku i čvrsta prijateljstva od kraja maja nadalje, što je prilično divno. Saturn, sa druge strane, ponekad ograničava vašu ekspanziju i može biti pomalo frustrirajuće, piše astrofun.com.

Šta očekuje Ovnove u 2024. pročitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

Šta zvezde spremaju Bikovima u 2024. čitajte u velikom godišnjem horoskopu za ovaj znak Zodijaka.

Kakva godina sledi Blizancima i zašto bi trebalo da daju sve od sebe da uvećaju svoje bogatstvo baš tokom prva četiri meseca godine vidite u horoskopu za 2024.

 

Kako će se snaći Rakovi u 2024. pročitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike