Veliki godišnji horoskop za Vagu za 2024. sa smernicama za svaki mesec: Verujte u sebe i prihvatite sve izazove koji vam stižu

05.12.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Dok na licu imate osmeh, vaša duša zna da je u vama oluja. Godina koja dolazi biće vreme olakšanja

Veliki godišnji horoskop za Vagu za 2024. sa smernicama za svaki mesec: Verujte u sebe i prihvatite sve izazove koji vam stižu
Copyright Profimedia

Recite zbogom sumnjama i brigama jer 2024. je tu da uzdrma stvari na dobar način! Vaša mantra ove godine bi trebalo da bude: "Može se pojaviti sumnja, ali nastaviću da se krećem napred."

Uspeh je nadohvat ruke, a zvezde su na vašoj strani, ali i vi ćete morati da se potrudite. Verujte u sebe i prigrlite avanturu koja će biti otkrivena u horoskopu za Vagu za 2024!

Horoskop za Vage (rođeni 23. septembra do 22. oktobra) za 2024: Prihvatite izazove!

Moguće je da ste prošli kroz period nemira. Brige su bile stalni deo vašeg svakodnevnog života. Naravno, na površini je vaš učtiv osmeh manje-više prevario one oko vas, ali duboko u sebi to je bilo kao oluja! 2024. godina označava vreme olakšanja.

Ne verujete u magiju? Pa, trebalo bi jer će vaše sumnje i strepnje nestati, ostavljajući prostor za više entuzijazma i odlučnosti Dakle, verni sebi, sa blagošću i suptilnim umom, tražićete načine da krenete napred, pa čak i da uspete u oblasti koja vam je važna.

Ljubavni horoskop za Vagu za 2024. - Ravnoteža i romansa

Ljubavna ravnoteža je vaše srednje ime i to vas čini stručnjakom za održavanje vašeg ljubavnog života harmoničnim i radosnim! Bilo da se bavite svakodnevnim zadacima ili palite iskru u vašoj vezi, imate to pokriveno! Samo budite pažljivi da ne dozvolite da stvari izmaknu kontroli ili samozadovoljstvu, posebno u novembru i decembru.

Profimedia
 

Neka vaše namere budu jasne i izbegavajte nesporazume. Septembar je vaš najzanimljiviji mesec u godini, ispunjen bračnim željama ili uzbudljivim avanturama. Vaš šarm će učiniti čuda, pa ga iskoristite na najbolji način!

Kako ćete se snaći sa svojom porodicom i prijateljima?

Porodični horoskop za Vagu za 2024. ukazuje da su vaši voljeni ključni za vaše blagostanje, ali ove godine im dajte do znanja da nećete praviti kompromise oko toga ko ste. Budite čvrsti, posebno u proleće i na kraju godine, u ovim periodima, ne bežite od sukoba ako je potrebno. Uživajte u toplim i prijateljskim trenucima zajedno, međutim, ne dozvolite da manje nesuglasice utiču na vašu vezu.

Poslovni horoskop za Vagu za 2024. - Ostanite pozitivni i hrabri

Poslovne prilike će doći u vaš profesionalni život ove godine, ali dolaze sa izazovima. Ostanite odlučni i nemojte se previše lako obeshrabriti. Koristite svoje diplomatske veštine da upravljate sukobima i održavate pozitivnu atmosferu. Prihvatite mogućnosti za razvoj i ostanite otvoreni za nove mogućnosti.

Vaša finansijska predviđanja - Budite oprezni

Vage, možete očekivati velika dostignuća tokom prva 4 meseca u godini. Ugovori, partnerstva ili čak brak mogu poboljšati vaš prihod i udobnost života do sredine maja. Ipak, oko 21. aprila, čuvajte se zanemarenog računa koji vam se vraća kao bumerang, a do 15. maja pazite na svoja ulaganja i štednju.

Profimedia
 

Početkom jula najavljuju vam se lepe vesti, nešto će biti odblokirano ili će se ostvariti. Tokom leta postoji malo zastoja i do 15. septembra ćete moći bolje da se snađete. U oktobru može doći do sukoba oko novca. Kao rezultat toga, udvostručićete svoju budnost do kraja godine.

Zdravstvena predviđanja - Snaga i otpornost

Vaša vitalnost će možda imati neke uspone i padove u 2024. godini, ali ćete imati dosta sjajnih trenutaka. Vaš bezgranični optimizam će inspirisati druge ljude, ali ne zaboravite da pravite pauze kada je to potrebno. Suočavaćete se sa izazovima, ali vaša unutrašnja snaga i odlučnost, zahvaljujući Plutonovom uticaju, će vas održati. Osim toga, ako se osećate pod stresom, prepustite se svojim omiljenim opuštajućim aktivnostima.

Predviđanja iz meseca u mesec:

Januar - Ljubav je u vazduhu

Vaš ljubavni život je u usponu, donosi vam radost i euforiju. Međutim, posao bi mogao biti malo izazovniji, zahtevajući snagu i odlučnost.

Februar - Tenzije i frustracije

Trvenja u ljubavi i žestoke nevolje na poslu mogu da testiraju vaše strpljenje. Ostanite jaki i potvrdite se.

Mart - Vožnja neće biti glatka

Strast pokreće vaše srce, ali posao se ponavlja. Ostanite prizemljeni i graciozno se nosite sa razočaranjima.

April - Na putu ka uspehu

U vrhunskoj ste formi i odlučni uprkos opterećenju posla. Slobodne Vage, ovo bi mogao biti vaš trenutak!

Maj - Teška vremena

Maj bi mogao biti težak u svim aspektima života, uz sumnje i nagađanja. Ne zaboravite da pronađete trenutke zabave.

Profimedia
 

Jun - Trijumf u ljubavi i na poslu

Jun je mesec uspeha i romantike. Uživajte preko leta i prihvatite svoja dostignuća.

Jul - Sve je moguće

Ljubav je u vazduhu, a vi se efikasno nosite sa svojom užurbanom rutinom.

Avgust - Ostanite uravnoteženi

Izazovi mogu doneti stres, pa pronađite bolju ravnotežu između posla i ličnog života. Provedite vreme sa onima koji su najvažniji.

Septembar - Luda ljubav!

Ljubav je svuda, a septembar donosi sezonu ljubavi i radosti. Ostanite organizovani da biste izbegli nepotreban stres.

Oktobar - Hrabro i lepo

Usudite se da budete smeli u projektima, odnosima i poslu. Vaš šarm će vas istaći bez preterivanja.

Novembar - Poziv za buđenje

Vaš osećaj za pravdu i ambicije se budi. Prihvatite promene i sledite svoje želje.

Decembar - Sezona nedoumica

Decembar može doneti nedoumice i pitanja, ali nemojte previše razmišljati. Uživajte u onome što imate i izbegavajte sumnje u sebe.

Profimedia
 

Vaš najsrećniji mesec u 2024.

Ne možete propustiti početak leta. Svakako, vaša godina će biti puna iznenađenja i preokreta, ali jun je onaj koji vam nosi najlepše stvari. Na poslu ste na vrhu; na ljubavnom frontu sve je pod kontrolom, a povrh toga, imate duh ratnika. Ukratko, bez tuge, jun je vaš mesec!

Planete vaše godine

Pluton - Saturn - Jupiter

Saturn, Pluton i Jupiter će biti planete vaše godine. Saturn je disciplina, sa njim nema govora o opuštanju. U koji god projekat da ste se upustili, zahvaljujući njemu ćete ostati čvrsti. Sa Plutonom, čini se da ništa ne može da dopre do vas. Pluton podstiče transformaciju i određeni oblik ponovnog rađanja. Pod njegovim uticajem, imaćete moć da se suočite sa svim vrstama situacija, čak i sa najdelikatnijim. U proleće, Jupiter podržava ovaj moto i pomaže vam da cvetate, piše astrofun.com.

Šta očekuje Ovnove u 2024. pročitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

Šta zvezde spremaju Bikovima u 2024. čitajte u velikom godišnjem horoskopu za ovaj znak Zodijaka.

Kakva godina sledi Blizancima i zašto bi trebalo da daju sve od sebe da uvećaju svoje bogatstvo baš tokom prva četiri meseca godine vidite u horoskopu za 2024.

Kako će se snaći Rakovi u 2024. pročitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

A kakvo uzbudljivo putovanje čeka Lava u 2024. godini proverite u našem velikom godišnjem horoskopu.

Naredna 2024. godina biće vreme velikih promena za Device, a više o tome čitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike