Veliki godišnji horoskop za Devicu za 2024. sa porukama za svaki mesec: Ponovo otkrijte svoj put i preoblikujte sudbinu!

04.12.2023

13:20

0

Autor: K. O.

Nema razloga za strah jer ćete sve impresionirati svojom smelošću, duhom i odlučnošću

Veliki godišnji horoskop za Devicu za 2024. sa porukama za svaki mesec: Ponovo otkrijte svoj put i preoblikujte sudbinu!
Copyright Profimedia

Device, spremite se za uzbudljivu godinu! Pluton u Vodoliji poziva na velike promene, a vi ćete imati priliku da preoblikujete svoju sudbinu!

Vaš svakodnevni život i navike će se promeniti, i možda ćete se u početku osećati pomalo uplašeno, ali ne brinite jer ćete sve impresionirati svojom smelošću, duhom i odlučnošću!

Horoskop za Devicu (rođeni 23. avgusta do 22. septembra) za 2024: Ponovo otkrijte svoj put!

Prihvatite promene! Plutonov prelaz u Vodoliji od 21. januara do 2. septembra obećava velike promene i revoluciju u vašem svakodnevnom životu i navikama! Nemojte se plašiti da uzdrmate stvari i napravite modifikacije koje će transformisati vaš život nabolje.

Saturn bi vam mogao baciti neke intenzivne odgovornosti i izazove, ali vaša odlučnost će zablistati!

Uz podršku Urana i Jupitera u prvoj polovini godine, bićete smeliji nego ikada i spremni da isprobate nove, neverovatne stvari!

Ljubavni horoskop za Device za 2024. - Ključna godina

Ova godina donosi odlučujuće poglavlje u vašem ljubavnom životu. Saturn u Ribama tokom cele godine može da vas približi partneru i ojača vašu vezu, ili, s druge strane, može da vas odvede do rastanka. Odvojite vreme da negujete jedni druge, provedite kvalitetno vreme zajedno i otvoreno komunicirajte kako biste izbegli nepotrebna trvenja.

Profimedia
 

Ako ste slobodni, leto će biti blistavo, zato prigrlite strast i uživajte u svakom trenutku! Možda ćete tokom godine doživeti neke uspone i padove u ljubavi, ali vaša velikodušnost će vas na kraju dovesti do uspeha.

Kako ćete se snaći sa svojom porodicom i prijateljima?

Igrate ključnu ulogu u krugu vaše porodice i prijatelja. U horoskopu Device za 2024. okupićete sve oko svojih uzbudljivih projekata, a vaša pratnja će vas voleti zbog toga! Ipak, ne zaboravite da odvojite vreme za sebe i uživate u trenucima samoće kada je to potrebno. Mogu se pojaviti neke nesuglasice, tako da ćete morati da budete vešt komunikator i da razjasnite sve nesporazume. Vaše umirujuće prisustvo će svi ceniti.

Poslovni horoskop za Device za 2024. godinu - Na vrhuncu vaše igre

Vaša marljivost, motivacija i ozbiljan stav će impresionirati vaše šefove na poslu  Pozitivna promena u vašem poslu, kao što je unapređenje, mogla bi da dođe do vas u februaru, pa iskoristite priliku i budite otvoreni da promenite svoju rutinu. Na kraju godine se mogu pojaviti izazovi, ali vas zvezde favorizuju, a vaša upornost će vam pomoći da prevaziđete sve prepreke.

Profimedia
 

Vaša finansijska predviđanja - Budite odlučni

Udruživanje ili nova profesionalna saradnja mogu poboljšati vaše finansije od 7. marta, sa dolaskom Saturna u Ribama. Zatim, od sredine maja, Jupiter će vam pružati nekoliko prilika koje možete iskoristiti. Među datumima koje treba napomenuti: budite oprezni oko 16. marta, a zatim od 21. aprila do 14. maja u poslovima. Odlično vam ide u junu, julu, a posebno u avgustu. Početak septembra je složeniji, ali dobre vesti stižu do vas oko 15. Znate kako da odbranite svoj deo kolača u oktobru i novembru. U decembru ste pažljivi i štedljivi!

Zdravlje u 2024. - Živite život punim plućima

Pozitivni uticaj Jupitera održaće vas punim života i optimizma tokom cele godine! Uživajte u povećanju energije, ali nemojte preterivati i sagorevati se. Slušajte svoje telo i ako vas stres uhvati, pronađite zdrave načine za ublažavanje pritiska. Pevanje, ples, hodanje ili isprobavanje joge biće odlični načini da ostanete u ravnoteži.

Predviđanja iz meseca u mesec:

Januar - Pohlepa i pažnja

U odnosima ste asertivni, zahtevate više pažnje i dobićete pozitivan odgovor. Može doći do dobre prilike za posao.

Februar - Ispunjene želje

Emocije su duboke ovog meseca, a novi susret je moguć ako ste slobodni. Pozitivne promene na poslu će vas ostaviti bez briga.

Mart - Usponi i padovi

Prilagođavanje drugima može biti izazovno, ali ćete se oslanjati na sreću, talenat i podršku da biste zablistali u svojim aktivnostima.

April - Hajde da se borimo!

Emocionalna pitanja se javljaju u odnosima, pa komunicirajte otvoreno da biste izbegli nesklad. Vodite računa o svojim finansijama i pronađite načine da se oslobodite stresa.

Pixabay
 

Maj - Voleti znači davati

Ljubav buja uz svetlucave talase radosti. Neptun, Uran i Jupiter inspirišu sjajne ideje za poboljšanje vašeg komfora i poslovanja.

Jun - Ljubav dolazi k vama

Balansiranje ljubavi, porodice i prijatelja može biti teško, ali verujte u svoje sposobnosti. Profesionalna prilika bi mogla pokucati na vaša vrata.

Jul - Kakav talenat!

Venera i Saturn jačaju ljubavne ili porodične veze. Susret koji obećava može dovesti do trajne veze. Vaša odlučnost vodi ka uspehu.

Avgust - Odmorite se

Venera u vašem znaku favorizuje sve oblike ljubavi, ali nemojte se previše opterećivati. Odmarajte se i budite oprezni sa finansijama na odmoru.

Septembar - Nazad sa praskom!

Fokusirajte se na prijateljstvo i razjasnite sve nesporazume. Budite oprezni sa finansijama pre nego što Saturn i Jupiter izvrše pritisak.

Oktobar - Vreme je da se uozbiljite

Budite transparentni u odnosima i razjasnite sve sumnje. Merkur popravlja finansije, a dogovori su mogući do 15.

Novembar - Napeto je

Porodični život može da se suoči sa izazovima, ali vaša diplomatija može da ublaži tenzije. Suočite se sa profesionalnim sukobima sa samopouzdanjem.

Decembar - Ne silite sebe

Izbegavajte borbu za moć, budite fleksibilni i pravite kompromise. Uzmite vremena za sebe, pa lagano donosite odluke o poslu i prihvatite spor napredak.

Freepik
 

Vaš najsrećniji mesec u 2024.

Maj izgleda sjajno, sunce sija, a vaš ljubavni život cveta. Ako ste u vezi, zajedno idete napred i jačate svoje veze. Ako ste slobodni, onda imate letnji susret, koji bi trebalo da dovede do ozbiljne i trajne veze. U odličnoj ste formi, osećate se kao da kontrolišete svoj život i volite osećaj osnaživanja.

Planete vaše godine

Saturn - Jupiter - Uran - Pluton

Ove četiri planete će igrati značajnu ulogu ove godine i snažno uticati na vaš svakodnevni život. Prvo, Saturn, onaj mudri, podstiče vas da prestanete da radite stvari na pola puta i da se potpuno posvetite onome što radite, bilo da je u pitanju vaš ljubavni život ili posao. Slušajte ga ili neće oklevati da vas prodrma da vas natera na to. Jupiter i Uran, s druge strane, pojačavaju vašu odvažnost i smelost; konačno se usuđujete da isprobate nove stvari, rizikujete ili razgovarate sa strancem. Zahvaljujući njima, lakše izlazite iz svoje zone udobnosti i osećate se dobro. Konačno, Pluton potpuno transformiše vašu svakodnevnu perspektivu; vidiš stvari iz drugog ugla i promeniš ono što treba promeniti bez žaljenja.

Šta očekuje Ovnove u 2024. pročitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

Šta zvezde spremaju Bikovima u 2024. čitajte u velikom godišnjem horoskopu za ovaj znak Zodijaka.

Kakva godina sledi Blizancima i zašto bi trebalo da daju sve od sebe da uvećaju svoje bogatstvo baš tokom prva četiri meseca godine vidite u horoskopu za 2024.

Kako će se snaći Rakovi u 2024. pročitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

A kakvo uzbudljivo putovanje čeka Lava u 2024. godini proverite u našem velikom godišnjem horoskopu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike